Auto vhodné pro maminku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
16.7.15 14:58

Super, kouknu na to…děkuji Vám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
16.7.15 15:01

@brunet1 Chybí nám tu ta nejdůležitější informace: rozpočet. :-)

Jinak kromě koupě nového nebo bazarového auta se nově nabízí něco jako leasing, ovšem každé 2 roky si může člověk auto obměnit za nové. K tomu je servis a pneumatiky zdarma. Ovšem je tam omezení, že může najet jen určité množství kilometrů za ty 2 roky (mám dojem, že u Citigo je to 20 tis. km). Nevím, jak se ten produkt jmenuje, manžel se teď o to hodně zajímal, chce mi taky pořídit vůz, ať se s dětmi nemusím tahat MHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
16.7.15 15:02

Je to operativní leasing, ale já bych raději, když už tak klasický leasing než tento…platit každý měsíc 5000 bez benzínu a to je minimum mi přijde dost na to, že to auto není moje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
16.7.15 15:03
@brunet1 píše:
Kočár mám Dorjan tento:
http://www.kupujemekocarek.cz/…-zdarma-EL01a chystám se jezdit tak normálně, nikam extra daleko :D

Tak to máš celkem skladnej kočárek, o 16 cm kratší ve složenym stavu než třeba můj, tak ten by se ti vešel i do krátký verze auta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
16.7.15 15:05

Musela jsem volit dle mé postavy, měřím 155 cm a přes jiný jsem skoro nebyla ani vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
18.7.15 17:52

@brunet1 Také jsem měla Dorjana a do fábie combi se vejde úplně v pohodě ;) My jsme začali mít problém s místem a prostorem spíš ted, jak děti rostou, takže jsme museli koupit nějaké mpv, aby jsme se pohodlně vešli i s krámama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
18.7.15 18:03

@brunet1 Já mám Mercedes A a podle mě je malý, ale vevnitř hodně prostorný. Kočár jsem vozila bez problémů, ted už mám jen golfky a k nim dám v pohodě do kufru i velký nákup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí