Autobazary, vsade zle recenzie

450
6.5.23 20:56

Autobazary,vsade zle recenzie

Zdravim,
chceme kupovat auto z bazaru, a presla som si bazary v Prahe a ich recenzie a som z toho jelen. U vsetkych som nasla vselijake zle hodnotenia. Jedni pisu nie AAA, ale ked pozriem na ine tak nie su o nic lepsie :pocitac: Tak ja neviem, kde ludia kupujete auta?
 Vdaka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15921
6.5.23 21:22
@TARONA píše:
Zdravim,
chceme kupovat auto z bazaru, a presla som si bazary v Prahe a ich recenzie a som z toho jelen. U vsetkych som nasla vselijake zle hodnotenia. Jedni pisu nie AAA, ale ked pozriem na ine tak nie su o nic lepsie :pocitac: Tak ja neviem, kde ludia kupujete auta?
Vdaka

Když auto z bazaru, tak fakt něco levného, abys to v nejhorším případě rovnou odepsala na šroťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
6.5.23 21:23

Já jsem kupovala auto od leasingovky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
450
6.5.23 21:37
@Zumpa píše:
Když auto z bazaru, tak fakt něco levného, abys to v nejhorším případě rovnou odepsala na šroťák.

Vy nikdy nesklamete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21669
6.5.23 21:42

My nakonec kupovali auto nové. Pokud bazarové, koukali bychom po autech z operativního leasingu. Ale i tak je to prostě risk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.5.23 21:50

Koupili jsme teď auto u AAA. Sami nás upozornili na závady - dvě mechanik potvrdil, třetí ani dle něj není ještě závada, nic dalšího tam mechanik nenašel a auto vypadá, že je v pohodě. Nebylo to teda nejlevnější auto, aby jsme počítali s tím, že se za chvíli rozpadne.

• Citovat
  • Upravit
450
6.5.23 22:30
@Anonymní píše:
Koupili jsme teď auto u AAA. Sami nás upozornili na závady - dvě mechanik potvrdil, třetí ani dle něj není ještě závada, nic dalšího tam mechanik nenašel a auto vypadá, že je v pohodě. Nebylo to teda nejlevnější auto, aby jsme počítali s tím, že se za chvíli rozpadne.

Ako tiez pozerame aj na AAA, ale ja najprv kukala na auto Jarov, bo vidim vsade, ze strasne moc ludi ma auto z tamade, tak som si sadla k recenziam a nestacim sa divit 8o Tak ja neviem uz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20912
7.5.23 04:35
@TARONA píše:
Ako tiez pozerame aj na AAA, ale ja najprv kukala na auto Jarov, bo vidim vsade, ze strasne moc ludi ma auto z tamade, tak som si sadla k recenziam a nestacim sa divit 8o Tak ja neviem uz :nevim:

Musíš si prostě vzít s sebou člověka, co autům rozumí a auto ti prohlédne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
7.5.23 07:51

Já mám několikáté auto v řadě z AAA. Vždy tam to předchozí vrátím a doplatím rozdíl za nové… a vlastně si asi nemám na co stěžovat…
U jednoho vozu mi neuznali reklamaci na závadu, která se objevila krátce po koupi, ale jezdila jsem s tím normálně dál a bez opravy to pak zase prodala zpět do AAA a v pohodě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3503
7.5.23 07:57

@TARONA Na obhlídku s tebou musí jít někdo, kdo autům rozumí. Anebo zkus autorizované servisy, oni vykupují auta na protiúčet a mají vlastní bazary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1103
11.5.23 11:37

Recenze píšou většinou ti nespokojení, protože jsou naštvaní. Ti spokojení nemají potřebu někam něco psát. V těch velkých bazarech se prodá tak 20-30 aut denně, podle toho, co jsme viděli při koupi. Máme už asi čtvrté auto z bazaru a zatím v pohodě. Ale kupujeme staré tak do 4 let. Jestli bylo bourané nebo je jiná vada, nevíme. Ještě může pomoct Cebia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.5.23 18:36

Hele, ty autobazary jsou fakt docela nebezpečí. Sice znám lidi, co tam koupili auto a do dnes je v pohodě, ale je fakt, že při výběru s sebou měli automechanika z rodiny.
Naši kdysi koupili v bazaru krásné auto, údajně ve skvělém stavu, nebylo úplně levné, nebylo moc staré, takže taky předpokládali, že něco vydrží. Jenže pak s ním byl každou chvíli problém a bylo věčně v servisu. Tam taky mechanik zjistil, že bylo bourané a spoustu dalších skrytých vad, což v bazaru jaksi zatajili. Byli rádi, když se hopěti letech zbavili.
Takže auto, co něco vydrží, se tam nejspíš sehnat dá, ale jak píšou i ostatní, radši s sebou vzít i někoho, kdo tomu rozumí a na rovinu řekne, jestli to má cenu nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22934
11.5.23 18:55

Za mě nejlepší koupit přímo od majitele a kupovat s někým, kdo autům rozumí..jít s diagnostikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová