Autobusem ve 13
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Za me ano, uplne v klidu. Ale popis vic dopravu, v jakem meste, kolik prestupu, jak casto jezdi autobus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych jako rodič neviděla problém. Mobil určitě máš, takže napsat rodičům jedu, přijela jsem v pořádku není problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nevím, ale vyrojilo se tu nějak moc 13 letých. Řekla bych, že je to pořád dokola ta samá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já v tvém věku dojížděla do vedlejšího města do školy. Zkus se z mamkou pobavit, zda by měla čas pár cest s tebou jet, aby věděla, že to zvládneš. Pobavte se o tom, že jí vždy zavoláš nebo napíšeš, že si dojela v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve 13 ještě nejelas autobusem?
Tyjo, za nás běžně dojížděli i předškoláci z vedlejší vesnice a to fakt nejsem nějaký 70. ročník. Co je na tom?
Tak si prostě vyhledej konkrétní spoj a předlož to jako komplexní řešení - hele mami, takhle jsem si to vyřešila, není mi 6, abych to nezvládla, proč se tak bojíte? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
No nevím, ale vyrojilo se tu nějak moc 13 letých. Řekla bych, že je to pořád dokola ta samá.
Nebo pedofilove radi
. Neverim, ze to pise 13r. dite.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey píše:
Nebo pedofilove radi. Neverim, ze to pise 13r. dite.
No to jsem tím myslela, že někdo kecá pořád dokola.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tvl, moje podobne staré děti jezdí samy MHD v sousedním krajském městě, když je třeba a taky k babičce linkovym autobusem 25 km. Tam už nafasovaly i pětiletou dceru.
Jdi trollit jinam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proc by 13 leta nemohla autobusem na kroužek? Segra v tomhle veku jezdila denne do skoly busem pres pulku mesta. Buď jsi troll nebo mas jetou matku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No moje kolegyně v práci nenechala jet autobusem ani svého 17ti letého syna. Takže mně to tak moc neuvěřitelné nepřijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj.
Letos mě napadlo, že bych mohla začít hrát na housle. Nebyl v tom žádný problém a v září už se můžu těšit na první hodinu. Ale. Počítala jsem s tím, že budu mít hodiny v naší škole. Můj učitel mi řekl, že budu muset dojíždět, protože se nám to časově nehodí (asi 25minut autem). Jelikož je mi jen 13 nemůžu se dopravit sama-potřebuji odvoz. Momentálně hraji na klavír a dojíždím dvakrát týdně autem asi 40 minut (vozí mě mamka). Mám rozšířenou výuku.
Kdybych tedy musela dojíždět i na housle, rodiče by mě vezli 3× týdně docela daleko.
Já nechci aby se kvůli mě museli namáhat a tak mě napadlo, že bych dojížděla autobusem.
Mamka mi to ale nedovolí. Nevíte, jak ji přesvědčit?
Děkuji za všechny rady
Normálně.. Mám tedy kluka, ale od 10 jezdí sám.. Otázkou je např přes zimu, ať se nikde po večerech nepochybujes sama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jitul.kaaa9 píše:
No moje kolegyně v práci nenechala jet autobusem ani svého 17ti letého syna. Takže mně to tak moc neuvěřitelné nepřijde
Ano.. Někdo prostě šílí a bojí se.. Když srovnám svého syna a syna kolegyně - její je o půl roku starší, tak její nejede sám ani na trénink, co má 5 km, tedy 4 zastávky MHD
můj jezdí sám např na dny nato g 40 km vlakem, k babi 450 km vlakem atd.. A o MHD ani nemluvím.. To se pohybuje volne po celé Ostravě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.
Letos mě napadlo, že bych mohla začít hrát na housle. Nebyl v tom žádný problém a v září už se můžu těšit na první hodinu. Ale. Počítala jsem s tím, že budu mít hodiny v naší škole. Můj učitel mi řekl, že budu muset dojíždět, protože se nám to časově nehodí (asi 25minut autem). Jelikož je mi jen 13 nemůžu se dopravit sama-potřebuji odvoz. Momentálně hraji na klavír a dojíždím dvakrát týdně autem asi 40 minut (vozí mě mamka). Mám rozšířenou výuku.
Kdybych tedy musela dojíždět i na housle, rodiče by mě vezli 3× týdně docela daleko.
Já nechci aby se kvůli mě museli namáhat a tak mě napadlo, že bych dojížděla autobusem.
Mamka mi to ale nedovolí. Nevíte, jak ji přesvědčit?
Děkuji za všechny rady