Kdo udělal autoškolu v tomto roce?

14.6.20 10:00

kdo udelal autoskolu v tomhle roce

.chci se zeptat jen jake odazky davaji komisari při zaverecnich skouskach aby jsem se na ne pripravil. dekuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32193
14.6.20 10:09

Jakékoliv, které se máš naučit. To ti nikdo neřekne, každý komisař se ptá na něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
14.6.20 10:14

Jakékoliv. Pamatuju si že chtěli po mě povinnou výbavu auta.

• Citovat
  • Upravit
3155
14.6.20 10:35

Jako jaký otázky? U sk. B je už bohužel technika jako taková zrušená, dělá se jen kontrola vozidla před jízdou - tzn. vědět, kam se co leje, jakej má být vzorek, kontrola, že všechno funguje - to se může ptát na kontrolky na přístrojovce..u sk. C, D je technika obsáhlá a skripta poskytne autoškola. Testové otázky pro všechny skupiny jsou na webu ministerstva dopravy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.6.20 10:40

Po mně chtěl jen světla, kde se zapinaji a kdy se používají.. Další dva komisaři nechtěli nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3032
14.6.20 11:30

Hele ono je to různé. Po mě komisař chtěl ať mu ukáží, jak se zapínají světla - denní, mlhovky, dálkové. Po té chtěl vědět kam se lije olej, voda do odstrikovačů atd. Dále ho zajímalo, zda vím jaký je rozdíl mezi letními a zimními pneumatikami. Kdy se dávají zimní a kdy letní a pak ho zajímala povinná výbava do auta a taky nálepka STK, zda poznám do kdy platí a k čemu slouží zelená karta. Musela jsem samozřejmě před jízdou zkontrolovat auto a nahlásit vady. A třeba další skupiny už se na tohle neptal - asi to bude tím, že jsem jela jako první. Takže ono je to fakt různé, ale musíš být připravený na vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32924
14.6.20 11:41

Mně se ptali na to, co jsem měla v testu blbě ( dala jsem ho napoprvé, ale jedna chyba tam byla), tuším že to byla světla. Dál padaly otázky jako kontrola auta před jízdou, kontrolky v autě, vše o pneumatikách, kapaliny atd. Musíš umět všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.6.20 11:52

A mně teda instruktor na jízdách řekl, který komisař co vyžaduje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
14.6.20 11:54

Umět všechno jo? Víte, jak vypadala technika, než ji zrušili? Rozdíl mezi dieselovým a benzínovým motorem, funkce pojistek a jejich výměna, tlak a vzorek pneu, příčiny nerovnoměrného sjíždění, zapojení autobaterie, funkce startéru, rozdělovač, výměna kola, katalyzátor…Ze třeba 15 otázek si žák vylosoval 2 a čekalo ho ústní nebo písemné zkoušení..Dnes to je bída, lidí jezdí autem a vůbec netuší, jak funguje, neví k čemu vlastně je spojka, převodovka… vlastně ovládají stroj o kterém vědí, kam nalít vodu do ostřikovačů a jak rozsvítit světla a tím to hasne. Čest výjimkám. Ona teda i blbá teorie výměny kola dá některým zabrat - teorie! ne výměna v praxi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.20 18:25

Děkuji fakt stě mipomohli :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat