Autobusem ve 13

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15.6.20 22:22

*

"

Příspěvek upraven 21.07.20 v 00:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31051
15.6.20 23:42

@Jsemjenčlověk A ona Te tam nechce ani vozit ani pustit busem, nebo by Te tam i odvezla, ale to zas nechces Ty :think:? To jsem nejak nepochopila. O me se bali relativne dost, ale ve 13 autobusem uz me pustili i do Prahy, samotnou na kole na chatu apod. A to jeste byla doba bez mobilu, takze bez moznosti kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44198
16.6.20 05:30
@Jsemjenčlověk píše:
Mně to mamka nedovolí, protože se o mě bojí.. je tam jeden přestup a cesta celkově trvá okolo půl hodiny a máma furt tvrdí, že jsem na to moc malá a vypráví mi všelijaké historky o tom, jak strejdu někdo zmlátil, jenom když stál na zastávce :roll: já jí to stejně nevěřím ale bez jejího souhlasu mě tam nepustí :zed:

Kam Te nepustí bez jejího souhlasu, do busu? Přečti si přepravní řády. Ve většině společností mohou děti cestovat samy bez doprovodu od 6 let. Prosím Tě, jak by se žáci dostávali do školy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22069
16.6.20 09:06

Tohle rozhodně nepíše třináctiletá holka, to je přece pořád dokola stejný troll - už mu maminka kradla peníze, pak chtěla platit trička, včera taky něco proběhlo (to už si nepamatuji téma), teď zase nesmí do autobusu :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
16.6.20 09:25

Já jezdila autobusem od mých 7 let.. A když mi bylo těch 13 tak rodiče mě nikam nevozili, naopak.. Chceš někam jít? Jeď si autobusem. Teda spíš jaro/léto, v zimě, když byla brzy tma, tak pro mě někam dojeli a odvezli domů, ale kam jsem chtěla, musela jsem jedině autobusem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze