Autobusem ve 13
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Jsemjenčlověk A ona Te tam nechce ani vozit ani pustit busem, nebo by Te tam i odvezla, ale to zas nechces Ty
? To jsem nejak nepochopila. O me se bali relativne dost, ale ve 13 autobusem uz me pustili i do Prahy, samotnou na kole na chatu apod. A to jeste byla doba bez mobilu, takze bez moznosti kontroly.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jsemjenčlověk píše:
Mně to mamka nedovolí, protože se o mě bojí.. je tam jeden přestup a cesta celkově trvá okolo půl hodiny a máma furt tvrdí, že jsem na to moc malá a vypráví mi všelijaké historky o tom, jak strejdu někdo zmlátil, jenom když stál na zastávcejá jí to stejně nevěřím ale bez jejího souhlasu mě tam nepustí
Kam Te nepustí bez jejího souhlasu, do busu? Přečti si přepravní řády. Ve většině společností mohou děti cestovat samy bez doprovodu od 6 let. Prosím Tě, jak by se žáci dostávali do školy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle rozhodně nepíše třináctiletá holka, to je přece pořád dokola stejný troll - už mu maminka kradla peníze, pak chtěla platit trička, včera taky něco proběhlo (to už si nepamatuji téma), teď zase nesmí do autobusu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jezdila autobusem od mých 7 let.. A když mi bylo těch 13 tak rodiče mě nikam nevozili, naopak.. Chceš někam jít? Jeď si autobusem. Teda spíš jaro/léto, v zimě, když byla brzy tma, tak pro mě někam dojeli a odvezli domů, ale kam jsem chtěla, musela jsem jedině autobusem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit