Automatický vysavač ROBZONE

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
26.9.09 18:53

Automatický vysavač ROBZONE

Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s tímto vysavačem? Já bych si ho tak přála, ale nevím,jestli to není nějaký šmejd.......

http://www.robzone.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
26.9.09 20:14
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
26.9.09 21:11

To je docela zajímavé, třeba do práce do kanceláře by se to hodilo, lepší než platit uklízečku, škoda že to neumí i vynášet koše :lol: Tedy vidím to poprvé, ale dík za tip :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.2.10 07:54

Robzone jsou cinske vyrobky. Napr. ten nejdrazsi Roomy Gold za 12 990 Kc je cinsky vyrobek M 788 (vyrabeny v barvach cervena, zlata a stribrna), ktery v Cine stoji max. 135 dolaru. Tyto vyrobky lze objednat samozrejme z Ciny, ale tam je nutne pocitat s dopravou, DPH a clem, coz vse cenu pomerne dost navysi (klidne i na dvojnasobek). Stejny vyrobek lze zakoupit i pod znackou Hutermann, kde cena je polovicni proti Roomy Gold (nelze si vybrat barvu, muze byt cervena, stribrna, nebo zlata), jde o zcela identicky vyrobek, diky nakupu v Cechach clovek ziskava 2 roky zaruky.

• Citovat
  • Upravit
vaha
19.3.10 12:16

Zkušenosti s Robozone

Jako hračka je to zajímavé, sání odpovídá výkonu,tudíž naprosto nedostatečné. Vpodstatě to nečistoty přesouvá z místa na místo a nabaluje na kartáče, z kterých to potom pracně odstraňujete. Spíše zajímavé než praktické.

• Citovat
  • Upravit
zhanak
24.3.10 18:10

Souhlas

Podlehl jsem reklamě (a manželce), a je to opravdu krám. Hodnota tak max 3.000,– Kč, moc to neuklízí, po 60 dnech je životnost baterie tak 50 minut, a ulomil se kartáč (zaseknutý držák, musí to do servisu). Tak jsem zvědav, jak vyřídí reklamaci.

• Citovat
  • Upravit
559
24.3.10 18:39

Tak to já nesouhlasím! Máme ho od Vánoc a je super. Máme ten za 13000,– což je fakt dost, ale jsem spokojená. Máme jen obývák 70m2, vysavač tady pouštím přes noc, myslím, že jezdí i 2,5hodiny, ale vysaje všechno. A to máme 3 velký psy, takže všude chlupy. Je pravda, že jsem slyšela o těch s nížším sáním, že bordel nepoberou, tak proto jsme koupili ten drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
24.3.10 18:43

Nelaa ty jo to máš obývak jak já celý byt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zl
3.5.10 18:16

šmejd

Ähoj, je to šmejd,nebudu to moc ropzepisovat, prostě 42× vyměněná nabíjecí základna a po každé na ní dvakrát najezd vysavače. A kouty jaksi navymetá a a ani víc zašpiněná místa — pryč s ním za tu cenu :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Zl
3.5.10 18:18

chyba 2 x ne 42 a máme ho ani né 3 neděle…

• Citovat
  • Upravit
Zl
3.5.10 18:27

řešení

Ahoj, jak to budeš řešit ?? Dík za odpověď :-)

• Citovat
  • Upravit
Zl
3.5.10 18:27

Zl

Jak to budeš řešit ?

• Citovat
  • Upravit
57
25.9.10 20:07

Souhlas

I já se přidávám… naprosté zklamání, když vidím, že jsou vysavače, které stojí totéž, ale uklízí mnohem lépe, tak se mi chce plakat :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí