Automatický vysavač ROBZONE
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Automatický vysavač ROBZONE
Ahoj, máte prosím někdo zkušenosti s tímto vysavačem? Já bych si ho tak přála, ale nevím,jestli to není nějaký šmejd.......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To je docela zajímavé, třeba do práce do kanceláře by se to hodilo, lepší než platit uklízečku, škoda že to neumí i vynášet koše
Tedy vidím to poprvé, ale dík za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Robzone jsou cinske vyrobky. Napr. ten nejdrazsi Roomy Gold za 12 990 Kc je cinsky vyrobek M 788 (vyrabeny v barvach cervena, zlata a stribrna), ktery v Cine stoji max. 135 dolaru. Tyto vyrobky lze objednat samozrejme z Ciny, ale tam je nutne pocitat s dopravou, DPH a clem, coz vse cenu pomerne dost navysi (klidne i na dvojnasobek). Stejny vyrobek lze zakoupit i pod znackou Hutermann, kde cena je polovicni proti Roomy Gold (nelze si vybrat barvu, muze byt cervena, stribrna, nebo zlata), jde o zcela identicky vyrobek, diky nakupu v Cechach clovek ziskava 2 roky zaruky.
- Citovat
- Upravit
Zkušenosti s Robozone
Jako hračka je to zajímavé, sání odpovídá výkonu,tudíž naprosto nedostatečné. Vpodstatě to nečistoty přesouvá z místa na místo a nabaluje na kartáče, z kterých to potom pracně odstraňujete. Spíše zajímavé než praktické.
- Citovat
- Upravit
Souhlas
Podlehl jsem reklamě (a manželce), a je to opravdu krám. Hodnota tak max 3.000,– Kč, moc to neuklízí, po 60 dnech je životnost baterie tak 50 minut, a ulomil se kartáč (zaseknutý držák, musí to do servisu). Tak jsem zvědav, jak vyřídí reklamaci.
- Citovat
- Upravit
Tak to já nesouhlasím! Máme ho od Vánoc a je super. Máme ten za 13000,– což je fakt dost, ale jsem spokojená. Máme jen obývák 70m2, vysavač tady pouštím přes noc, myslím, že jezdí i 2,5hodiny, ale vysaje všechno. A to máme 3 velký psy, takže všude chlupy. Je pravda, že jsem slyšela o těch s nížším sáním, že bordel nepoberou, tak proto jsme koupili ten drahý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
šmejd
Ähoj, je to šmejd,nebudu to moc ropzepisovat, prostě 42× vyměněná nabíjecí základna a po každé na ní dvakrát najezd vysavače. A kouty jaksi navymetá a a ani víc zašpiněná místa — pryč s ním za tu cenu ![]()
- Citovat
- Upravit
Souhlas
I já se přidávám… naprosté zklamání, když vidím, že jsou vysavače, které stojí totéž, ale uklízí mnohem lépe, tak se mi chce plakat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit