Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@tasa píše:
mi přijde, že cím větš váhové rozpětí, tím bude asi horší ne? ony ty univerzálni věci moc nefunguji
dle vysledku nezavislych testu to neni tak uplne pravda, jsou vyborne univerzalni a i spatne pro jednu kategorii ![]()
@quinny píše:
@tasa no jestli vahas kvuli cene tak za sebe dvouletakovi uz bych 9-18 nekupovala, zo bude mit tak na rok max na rok a pul. V cem jezdite ted jestli se muzu ptat?
Ted ma Britax, pasy, do kolika kil zpaměti nevim, ale vejde se.
ALe potrebuji do auto pro babicku s izofixem, ale chci i pasy, aby se dala prehazovat na nase auto.
Poradis?
shrnu to, potrebuji:
kategorie 15 - 35 kg, Roemer, Maxi Cosi, nebo jánevímco, co nejbezpečnější. Isofix i pasy. Dite 14 kg, 94 cm, 2 roky.
Za sebe mohu doporucit autosedacku Cybex. Tyto sedacky vychazeji vyborne v testech a jsou i za rozumne ceny. My konkretne mame i cybexku, ktera ma isofix a da se pouzit i bez nej ![]()
Tak já mám od Cybex holfky a hrůza hrůz, tak nevím, jestli bych sla do sedačky. ale děkuju
ačítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…
@tasa píše:
Ted ma Britax, pasy, do kolika kil zpaměti nevim, ale vejde se.
ALe potrebuji do auto pro babicku s izofixem, ale chci i pasy, aby se dala prehazovat na nase auto.
Poradis?
shrnu to, potrebuji:
kategorie 15 - 35 kg, Roemer, Maxi Cosi, nebo jánevímco, co nejbezpečnější. Isofix i pasy. Dite 14 kg, 94 cm, 2 roky.
15-36 nemuze mit kdyt nema minimalne 2,5roku a tech 15kg. I ta vyska je malo, sel by mu jeste pas pres krk a to je nebezpecny. Za sebe bych zla do 9-36 nejake cybex jsou s iso a pouziji se i bez tam neni problem. Do 18 kg s pultikem pak od 15 lze bez. Ale on muze mit to kilo za chvili ale ta vyska jeste trvat muze. Pak se to predela na klasickou sedacku 15-36. Zalezi kolik chces investovat a na kolik treba v aute spi. Nejlepsi je cybex pallas 2fix, ale jsou i levnejsi verze.
Je suprova, zpracovani bych se teda vubec nebala, je s tim romerem naprosto srovnatelna.
Z tech velkych 15-36 muzu doporucit romer kidfix, ale pro vas je vazne jeste velika. Takze bud jeste urcite pulroku pockat nebo vybrat neco jineho ![]()