Autosedačka KindLine 9-36 kg

162
7.8.11 19:04

Autosedačka 9-36 kg

Ahoj holky chceme pořídit naši malé (10 měsíců) autosedačku.Líbí se nám tato http://kraspol.com/…-zelena-1019 .Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20777
7.8.11 19:21

Na téma autosedačky 9- 36kg tady bylo napsáno už docela hodně… Ostatně si to můžeš sama pročíst, kdy dítě přeroste tzv. vajíčko a tudíž je vodné ho přendat do větší a taky proč je lepší koupit kategorii 9-18kg a ne 9-36kg. Na autosedačku jsem se dívala, ale nevzbuzuje ve mně důvěru. To, že je ta sedačka No name, no dobře, ale ta cena. Trošku nevěřím tomu, že za takovou cenu vůbec lze vyrobit kvalitní autosedačku. Zkusila jsem pohledat a moc se toho o ní najít nedá. Jen v jedné diskuzi pod článkem (dTest http://www.prozeny.cz/…-autosedacky ) jsem našla, jak se na ní jedna paní ptá a další ji odpovídá, že je to takový tenký plast, kterému by nevěřila. Naživo jsem to neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.8.11 19:37

Máme 9-36 autosedačku, ale ne proto, abychom pokryli celé váhové období, ale proto, že syn má 15kg, ze sedačky do 18kg vyrůstá na délku, ale ještě nedosahuje bezpečné váhy 18kg, aby šel do větší.
Takže jsme koupili sedačku cybex pallas 2-fix, v testech vyšla dobře, dokonce ten pultík je bezpečnější jak pásy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.8.11 19:45

Gladys, jsem ráda, žes to sem napsala. Tohle začínám řešit taky, ale z trošku jiného důvodu - syn má 2,5roku a 16kg (takže je to ještě takové zvířátko splašené) a dcera za pár měsíců přeroste vajíčko, takže zrovna koumám nad tím, že jeho autosedačku zdědí mladší a jemu pořídíme asi spíš taky 9-36kg, protože většina autosedaček té kategorie následující po 9-18kg už nemá vlastní pásy a to se mi fakt nelíbí :think: Ale tohle je podle mě něco jiného, než tam dát mimino (mám jedno osmiměsíční doma, takže vím, o čem mluvím :lol: ). Ještě je čas, ale až ta doba přijde, ráda bych měla už jasno. Času není nazbyt :mrgreen:

Příspěvek upraven 07.08.11 v 19:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
7.8.11 19:46

Holky moc děkuji za názor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
7.8.11 19:55

Tuhle autosedačku neznám.
Zrovna tento týden jsem četla v autotipu test sedaček. tahle tam vůbec není. Já sedačky vybírám výhradně podle toho jak dopadli v testech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.8.11 19:59

Teď jsme s manželem řešili stejný problém…jakou autosedačku pořídit malému…v každém případě nás všichni odrazovali od sedaček od 9 do 36 kg (důvod bezpečnost). Na základě testů a doporučení známých jsme se rozhodli pro sedačku zn. Römer (king plus trend line). Je sice do 18 kg, ale je polohovatelná a to my potřebujeme…malej má 4 měsíce a už teď má 8,750 kg, ale ještě sám nesedí…tak uvidíme, jak budeme spokojeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
7.8.11 20:03
AndynkaK píše:
Teď jsme s manželem řešili stejný problém…jakou autosedačku pořídit malému…v každém případě nás všichni odrazovali od sedaček od 9 do 36 kg (důvod bezpečnost). Na základě testů a doporučení známých jsme se rozhodli pro sedačku zn. Römer (king plus trend line). Je sice do 18 kg, ale je polohovatelná a to my potřebujeme…malej má 4 měsíce a už teď má 8,750 kg, ale ještě sám nesedí…tak uvidíme, jak budeme spokojeni :)

Já mám Römer King Plus taky, (kupováno před dvěma lety pro syna), takže nevím, jak jsou na tom novější typy, ale ta naše je polohovatelná jen lehce, tak malé dítě bych do ní nikdy neumístila.

Existují protisměrné sedačky 0-18kg, poohlédla bych se radši po nich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.8.11 20:15

Cappy: Do těch se nám nevleze… Je velkej…ještě dojíždíme vajíčko, které je do 18 kg, ale už to v něm moc nedává :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.8.11 20:19
AndynkaK píše:
Cappy: Do těch se nám nevleze… Je velkej…ještě dojíždíme vajíčko, které je do 18 kg, ale už to v něm moc nedává :(

Vajíčka jsou maximálně do 13kg, sedačky do 18kg vydrží dětem minimálně do 2let. Je to další kategorie. Já jsem v roce kupovala 0-18kg, teď má 95cm a je to tak na hranici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
7.8.11 20:20
AndynkaK píše:
Cappy: Do těch se nám nevleze… Je velkej…ještě dojíždíme vajíčko, které je do 18 kg, ale už to v něm moc nedává :(

ve 4m se vám nevleze do sedačky do 18kg?
Nespletla jsi se v tom vajíčku? Drtivá většina jich je jen do 12.
Ještě jsem neslyšela o vajíčku, které by bylo do 18kg..
Umístit 4m mimino do posměrné autosedačky je hazard

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.8.11 20:21

Gladys: jj, já si to spletla s tou novou…vajíčko máme do 13 kg…beru zpět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
7.8.11 20:24

Už jsem tu fotku sice dávala jinde, ale tohle je dvouleťák ve vajíčku do 13kg. Že by byl menší, než 4měsíční prcek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
7.8.11 20:28

Ahojky, máme chicco zero 0-18kg, malá tam šla když jí bylo cca 6 měsíců, ale cca do roka jezdila v protisměru. A po směru jezdila cca do tří let. Pak zdědil malej a malý jsme koupili 9-36kg protože měla pásy a na křesílko na tříbodovej pás byla ještě lehoučká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
7.8.11 20:29
Hanule píše:
Už jsem tu fotku sice dávala jinde, ale tohle je dvouleťák ve vajíčku do 13kg. Že by byl menší, než 4měsíční prcek? :think:

Ale přečuhuje mu hlavička, takže už by tam být fakt neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario