Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky, potřebovala bych poradit ohledně autosedačka Kiddy Guardian Pro…máte někdo zkušenosti??? Díky za všechny příspěvky.
Nejlepším vodítkem jsou testy Adac. Je tam tahle sedačka? Jak dopadla?
ahoj, zrovna přemýšlíme, že jí pořídíme naší malé dračici, máme Romer Kind, ale prostě ona se z těch pásů dostane ven..takže je to na nic..tady mě zaujalo právě to, že to nemá pětibodový pás a přesto to v Německu v testech dopadlo na 2
za me uz nikdy sedacku s pultikem!! Meli jsme Kiddy infinity Pro a po mesici ji prodavali…malej tam byl uz v roce narvanej jak herinek..
v zime sem mu musela sundavat bundu,jinak bych ho tam nedostala a to je spis drobek…pultik nesnesl a ja se mu nedivim,byl tam jak pridusenej…mohl hybat akorat rukama a i ty mel neprirozene vysoko na pultu a nohama jen od kolen dolu,jinak je vsude ten pult…mozna bezpecne,ale neprakticke…i zapasani trvalo celkem dlouho…my nakonec vyzkouseli u znamych maxi cosi a jsme max. spokojeni
…nicmene nektere klidne deti v tom muzou vydrzet,to pripoustim…ELa
za me uz nikdy sedacku s pultikem!! Meli jsme Kiddy infinity Pro a po mesici ji prodavali…malej tam byl uz v roce narvanej jak herinek..
v zime sem mu musela sundavat bundu,jinak bych ho tam nedostala a to je spis drobek…pultik nesnesl a ja se mu nedivim,byl tam jak pridusenej…mohl hybat akorat rukama a i ty mel neprirozene vysoko na pultu a nohama jen od kolen dolu,jinak je vsude ten pult…mozna bezpecne,ale neprakticke…i zapasani trvalo celkem dlouho…my nakonec vyzkouseli u znamych maxi cosi a jsme max. spokojeni
…nicmene nektere klidne deti v tom muzou vydrzet,to pripoustim…ELa
Díky…já právě vůbec nevím jakou pořídit…ta kiddy se mi líbí, ale právě nevím jak tam bude sedět a už jsem někde četla že jsou tam docela narvaný ty děti a kor v zimě. Já bych chtěla nějakou autosedačku od 9-36kg, nechce se mi kupovat ta do 18kg a pak zase jinou.
Maxi cosi se mi líbí, ale nemají snad vůbec tohle rozmezí, mají až od 15kg.
JO,tak je fakt,ze vetsina jich je od 9 do 18kg,ale nam zase bylo řečeno, že kategorie 9-36kg je na ukor kvality,ze je to neco jako 2v1,tzn v necem „ošizené“. PO pravde jsme to ale zase tak neřešili, v nasem okoli maji vsichni znami 9-18kg,tak nas ani moc nenapadlo shanet 9-36kg…nekteri kamaradi maji jeste Romer maxi king nebo tak nejak,ale to je taky jen 9-18kg.NAs malej bude mit 5 a zatim v ni stale jezdi,tak spis premyslim,ze pak uz koupime jen podsedak…Ela
Tak jsem dospěla asi k závěru že pořídíme tu maxi cosi do 18kg. nebo nějakou do těch 18kg.
Pokud vahate,nejlepsi je to nekde vyzkouset-ale v aute cestou (treba od znamych,pokud ji maji). MY to zkouseli v obchode asi 5 min a to me prislo v pohode,taky tam nebyl pas…ten pas se celkem narocne provlikla tim pultem a tim ho vlastne pritahuje k tomu decku,nejde to nejak uvolnit, je to proste maximalne na tesno…manzel tenkrat nasel,ze ta kiddy infinity pro vyhrala ty testy,tak ze ji koupime-bezpecnost nade vse…meli posledni kus v Brne,takze hura akce,honem pro ni..NO,ale jak jsem psala..nestastni jsme byli vsichni,malej rval celou cestou,pult odtlacoval,ja zpocena,nez sem ho tam dala…MAxi cosi priori XP byla velka uleva…decko tam das i v bunde a to i ted ve skoro 5 letech…pasy jen cvaknes a je pohoda…
tak dobre vyberte.Ela
Elo moc díky…jo prostě jsme se rozhodli že raději tuhle kiddy kupovat nebudeme a půjdeme do tý maxi cosi je to prostě záruka a jak už jsem četla někde jinde jsou s touhle značkou lidi spokojený.