Autosedačka Kiddy Guardian Pro

2806
1.8.11 16:15

Autosedačka Kiddy Guardian Pro

Ahojky, potřebovala bych poradit ohledně autosedačka Kiddy Guardian Pro…máte někdo zkušenosti??? Díky za všechny příspěvky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2318
1.8.11 18:02

Nejlepším vodítkem jsou testy Adac. Je tam tahle sedačka? Jak dopadla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
1.8.11 18:31

ahoj, zrovna přemýšlíme, že jí pořídíme naší malé dračici, máme Romer Kind, ale prostě ona se z těch pásů dostane ven..takže je to na nic..tady mě zaujalo právě to, že to nemá pětibodový pás a přesto to v Německu v testech dopadlo na 2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ela123
1.8.11 19:40

za me uz nikdy sedacku s pultikem!! Meli jsme Kiddy infinity Pro a po mesici ji prodavali…malej tam byl uz v roce narvanej jak herinek.. :roll: v zime sem mu musela sundavat bundu,jinak bych ho tam nedostala a to je spis drobek…pultik nesnesl a ja se mu nedivim,byl tam jak pridusenej…mohl hybat akorat rukama a i ty mel neprirozene vysoko na pultu a nohama jen od kolen dolu,jinak je vsude ten pult…mozna bezpecne,ale neprakticke…i zapasani trvalo celkem dlouho…my nakonec vyzkouseli u znamych maxi cosi a jsme max. spokojeni :palec: …nicmene nektere klidne deti v tom muzou vydrzet,to pripoustim…ELa

• Citovat
  • Upravit
ela123
1.8.11 19:40

za me uz nikdy sedacku s pultikem!! Meli jsme Kiddy infinity Pro a po mesici ji prodavali…malej tam byl uz v roce narvanej jak herinek.. :roll: v zime sem mu musela sundavat bundu,jinak bych ho tam nedostala a to je spis drobek…pultik nesnesl a ja se mu nedivim,byl tam jak pridusenej…mohl hybat akorat rukama a i ty mel neprirozene vysoko na pultu a nohama jen od kolen dolu,jinak je vsude ten pult…mozna bezpecne,ale neprakticke…i zapasani trvalo celkem dlouho…my nakonec vyzkouseli u znamych maxi cosi a jsme max. spokojeni :palec: …nicmene nektere klidne deti v tom muzou vydrzet,to pripoustim…ELa

• Citovat
  • Upravit
2806
1.8.11 19:48

Díky…já právě vůbec nevím jakou pořídit…ta kiddy se mi líbí, ale právě nevím jak tam bude sedět a už jsem někde četla že jsou tam docela narvaný ty děti a kor v zimě. Já bych chtěla nějakou autosedačku od 9-36kg, nechce se mi kupovat ta do 18kg a pak zase jinou.

Maxi cosi se mi líbí, ale nemají snad vůbec tohle rozmezí, mají až od 15kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ela123
1.8.11 20:20

JO,tak je fakt,ze vetsina jich je od 9 do 18kg,ale nam zase bylo řečeno, že kategorie 9-36kg je na ukor kvality,ze je to neco jako 2v1,tzn v necem „ošizené“. PO pravde jsme to ale zase tak neřešili, v nasem okoli maji vsichni znami 9-18kg,tak nas ani moc nenapadlo shanet 9-36kg…nekteri kamaradi maji jeste Romer maxi king nebo tak nejak,ale to je taky jen 9-18kg.NAs malej bude mit 5 a zatim v ni stale jezdi,tak spis premyslim,ze pak uz koupime jen podsedak…Ela

• Citovat
  • Upravit
2806
1.8.11 20:34

Tak jsem dospěla asi k závěru že pořídíme tu maxi cosi do 18kg. nebo nějakou do těch 18kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ela123
2.8.11 15:00

Pokud vahate,nejlepsi je to nekde vyzkouset-ale v aute cestou (treba od znamych,pokud ji maji). MY to zkouseli v obchode asi 5 min a to me prislo v pohode,taky tam nebyl pas…ten pas se celkem narocne provlikla tim pultem a tim ho vlastne pritahuje k tomu decku,nejde to nejak uvolnit, je to proste maximalne na tesno…manzel tenkrat nasel,ze ta kiddy infinity pro vyhrala ty testy,tak ze ji koupime-bezpecnost nade vse…meli posledni kus v Brne,takze hura akce,honem pro ni..NO,ale jak jsem psala..nestastni jsme byli vsichni,malej rval celou cestou,pult odtlacoval,ja zpocena,nez sem ho tam dala…MAxi cosi priori XP byla velka uleva…decko tam das i v bunde a to i ted ve skoro 5 letech…pasy jen cvaknes a je pohoda…
tak dobre vyberte.Ela

• Citovat
  • Upravit
2806
2.8.11 20:01

Elo moc díky…jo prostě jsme se rozhodli že raději tuhle kiddy kupovat nebudeme a půjdeme do tý maxi cosi je to prostě záruka a jak už jsem četla někde jinde jsou s touhle značkou lidi spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí