Chicco Synthesis XT+ 2011

12330
28.7.11 11:21

chicco synthesis xt+ 2011

ahoj maminky a tatínkové
chtěla jsem se zeptat jesli někdo z vás nemáte tuto sedačku a nemohli byste se podívat zda má na zadní pravé straně takovýto flek. První sedačka ho měla, tak sem si jí nechala vyměnit, a přišla sedačka která vypadá úplně stajně.Kdybych neměnila kus za kus, tak si myslím, že mi poslali tu samou. A tak se chci zeptat jestli to tam také máte nebo jsem narazila na nějakou špatnou sérii? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
28.7.11 11:22
:-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.7.11 13:16

nikdo nic? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
28.7.11 13:40

na každé sedačce( a nejen sedačce, ale každém plastovém výrobku, který se vyrábí vstřikováním plastu) se najde místo, kudy se do formy ten plast vstřikuje, a pak může mít rozdílnou barvu, nebo okraj, či jiný povrch na pohmat, takže toto je úplně normální, mají to všechny sedačky
ev. mohla to být trocha mastnoty na formě, proto to udělalo flek, pokud tam není prasklina, není to na závadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
28.7.11 13:56

steeve mockrát děkuji, teď sem koukala na stánky chicca a vypadá to, že ta sedačka co tam mají na obrázku to má taky. Takže už to nebudu řešit.
Ještě jednou děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
28.7.11 14:49

Vidím, že vám již odpovědl steeve. :-) Máme sedačku od Chicca (key1) a ten flíček je tam. Šla jsem se podívat na naše vajíčko, které odpočívá na půdě a to má flíček také. :-D Z toho usuzuji, že to není nic špatného. A jestliže se něco odlévá do formy tak tam musí být místo, kudy se tam ten plast pouští. To bude to kolečko. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
29.7.11 10:53

Tak my mame taky autosedacku od Chicca je mame tam flek taky. Byla jsem se prave podivat. Tak to je asi opravdu jak rika Steeve.Schvalne zavolam segre,at se na jejich sedacku podiva taky. Urcite to nic neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
29.7.11 11:11

mockrát děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie