Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Měla bych dotaz k autosedačce Cybex Pallas,pokud ji někdo máte jestli jste respektive vase ditka spokojeni
a jestli nema nekdo škoda fabie combi,bohuzel nemam kdy zajet do obchodu a sedacku vyzkouset,navic natrefit na ni v nejakem obchode je zazrak ![]()
Máte zkušenost s Cybex Pallas 2?
Přidejte zkušenost s Cybex Pallas 2My ji máme a super. Nestěžovala si ani starší, ani mladší. Máme tedy Roomstera a pásání v poho.
My máme Cybex, ale tu bez „základny“ tuším Isis.. nicméně myslím, že zbytek proporcí je stejný… A teda jsem hoodně zklamaná
koupili jsme ji jako levnější variantu Kiddy (zalíbil se mi pultík), ale je to obrovské, náš 2klučina má pult až pod krk a kolem něj hromady místa, takže když usne, tak je tam celý pokroucený.. Měli jsme možnost vyzkoušet tu Kiddy a je to milion krát lepší, úplně vymakaná -nastavitelnost šířky, výšky, pultík menší i vložné sedátko, dítko do toho krásně zapadlo, jak ulité na míru.
Máme, je super, pultík je v pohodě snášený (to máme malýho raplíka
). Máme Peugeot 406 a pásání OK ![]()
Děkuji moc za odpovědi.A ja uz mela vybrano
Ale tak asi zvitezi Romer king plus.Cybex prosla super testy a cekala jsem ze bude uzasna ale nic moc reference na ni ![]()
Veruš1 píše:
Máme, je super, pultík je v pohodě snášený (to máme malýho raplíka). Máme Peugeot 406 a pásání OK
Tak to jsem rada za pozitivni odpoved,ale jsem ted fakt rozhozena a nevim
Asi najdu prodejnu kde ji maj a vyzkousim ![]()
nymphy píše:
Děkuji moc za odpovědi.A ja uz mela vybranoAle tak asi zvitezi Romer king plus.Cybex prosla super testy a cekala jsem ze bude uzasna ale nic moc reference na ni
A co je na ní konkrétně za špatné reference? ![]()
nymphy píše:Veruš1 píše:Tak to jsem rada za pozitivni odpoved,ale jsem ted fakt rozhozena a nevim
Máme, je super, pultík je v pohodě snášený (to máme malýho raplíka). Máme Peugeot 406 a pásání OK
Asi najdu prodejnu kde ji maj a vyzkousim
No, já jí objednala, doma řval jak tur, že pultík nee a v autě vysmátý a nadšený. Tak aby tě zkouška v obchodě neodradila. Doporučuju, abys našla obchod, kde dovolí vzít do auta a projet. Třeba za zálohu v ceně sedačky.
Jj, nejlíp zkusit, ale fakt s tou Kiddy se to srovnat nedá, tedy pokud vím, tak jen tyhle 2značky mají ten pultík.. tu K. mají třeba v nábytku KIKA..
Pise se ze nekdy nevyjdou pasy,pod pultikem se ditko poti a neciti a to se mi ten pultik tak libil,fakt nevim.Ale doufam v nejakou super firmu kde nas nechaji vyzkouset v praxi ![]()
nymphy píše:
Pise se ze nekdy nevyjdou pasy,pod pultikem se ditko poti a neciti a to se mi ten pultik tak libil,fakt nevim.Ale doufam v nejakou super firmu kde nas nechaji vyzkouset v praxi
Nepotí se tam nějak moc. Mě to i přijde bezpečný, že má celou váhu těla v tom pultíku
Tady se sice mračí, ale jinak si takhle i opře hlavu a zírá, když jeho strana je nudná
Ale taky to je asi dítě od dítěte…
Viola ji ma v aute u tchanat. Je v ni naprosto spokojena a babicka si libuje, ze v ni krasne spi.
nymphy píše:
Měla bych dotaz k autosedačce Cybex Pallas,pokud ji někdo máte jestli jste respektive vase ditka spokojenia jestli nema nekdo škoda fabie combi,bohuzel nemam kdy zajet do obchodu a sedacku vyzkouset,navic natrefit na ni v nejakem obchode je zazrak
nymphy - do Fabie se Pallas nevejde, má krátké pásy, jde upoutat model Pallas-fix , který má více zkosený pultík, a pak ten pás už dá, ale klasický Pallas tam nepřipoutáš - ale nejlepší bude, když si zajedete někam vyzkoušet
Steeve, vy máte božskou trpělivost. ![]()
Taky o této sedačce uvažuji, tak jsem pročetla pár diskusí a jsou pořád dokola
Někdy stačí pohledat nebo oživit starší diskusi ![]()
Tak my byli sedačku tenhle týden vyzkoušet v obchodě a malýmu se v ní líbilo a do auta jsme jí připoutali taky v pohodě, takže jsem jí objednala a příští týden by měla dorazit, už se nemůžeme dočkat, doufám, že budeme spokojení…
Ale je pravda, že manžel byl docela v šoku, jak je tam to dítě zavalený tím pultíkem, musela jsem si sedačku vybojovat… ![]()