Autosedačka Cybex Pallas

Máte zkušenost s Cybex Pallas 2?

Přidejte zkušenost s Cybex Pallas 2
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10482
13.6.12 23:16

@natae no, on měl jen metr, ale má/měl asi delší tělo než nohy, tehdy jsem to tu konzultovala se steevem. on nečouhal hlavou, ale pásy měl asi cenťák pod ramínkama, když jsme ho přesouvali, to už bylo blbé, max. je půl centimetru, ale chtěli jsme ještě vydržet cestu do chorvatska s tou starou. moje děti mají asi jiné proporce těla, resp. starší měl, a tak jsem ráda, že u pallasky tohle nehrozí..

a super, že je nadšení. já si tu sedačku nemůžu vynachválit!!!
a jak jsem nenáviděla více-kategorijní sedačky a pultíky mi přišly divné - což bylo způsobeno neznalostí, tak jsem teď spokojená..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
14.6.12 01:22

@Nataša tak to se schvalne zitra podivam, to by me vubec nenapadlo zkontrolovat, kde ma ty pasy.

no a ja teda akorat zjistila jednu vec z ktere jsem zklamana. myslela jsem, ze kdyz se sunda pultik a sedacka se vynda z toho ramu, ze z ni zbyde Cybex Solution X. Ted ale procitam navod a jestli to dobre chapu, tak se to co zbyde bez pultiku a ramu se narozdil od Solution neda polohovat :/

taky moc nechapu navod, ze tam vlastne pisi, ze sedacka nesmi byt v poloze na spani, to stejne pisi i u te Solution X. to mi vubec neni jasny, co se tim mysli. nevite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
14.6.12 18:41

@natae ano, po pallas zbyde solution X. polohovat se dá, určitě. ale stejně, jako solution X, tj jen jemným naklopením, což vlastně polohování vůbec není.. reálně. více se dají položit sedačky na isofixu, protože se předsunou na těch chytácích…ale solution X fakt moc polohovat nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anetahy
17.6.12 18:54

Zdravím všechny..také o této sedačce uvažujeme a chtěla jsem se jen zeptat, kam jezdíte sedačku zkoušet?
Díky Aneta

• Citovat
  • Upravit
10482
18.6.12 16:42
@anetahy píše:
Zdravím všechny..také o této sedačce uvažujeme a chtěla jsem se jen zeptat, kam jezdíte sedačku zkoušet?
Díky Aneta

já jí zkoušela přímo v babystaru.
ale proti záloze by neměl být problém vyzkoušet kdekoliv, kde jí mají, do auta.
tzn. špuntík, malvík, AAAkočárky - tam teď nevím, jetsli mají na prodejně.
já to dělala tak, že sjem našla obchody a rozeslala maily, jestli a za jakých podmínek si ji u nich můžu zkusit do auta..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.9.13 21:37

Ahojky holky, řeším sedačku Cybex Pallas s pultíkem, malá byla spokojená na prodejně když jsem jí tam dávala, ale v zimě když bude mít bundičku tak jí do toho musím nacpat že??? nebo vyslékate bundu?? děkuji moc za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
12.9.13 08:07

@koldice do sedačky nedávat dítě v bundě, pak nedoléhají pásy( v tomto případě pultík) a dítě není pevně drženo, v zimě připoutat dítě ve svetru/ mikině, a když je v autě zima tak tou bundou přikrýt z vrchu, než se auto vytopí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.9.13 10:30

Děkuji za radu, já jsem si to myslela že bundu pryč malá má 8 m a ještě pořádně nesedíme, takže nemám představu za jak dlouho mám sedačku koupit :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31399
12.9.13 10:35

@koldice bunda, natož kombinéza (jak jsem tu někde taky četla) je do autosedačky s pultíkem holej nesmysl. a) jak psal Steeve, snižuje se bezpečnost b) není naprosto nutná, tyhle autosedačky přece jen trošku víc hřejou než bez pultíku a v autě není přece problém zatopit, když už.

můžu se zeptat, proč u 8m dítěte uvažuješ o sedačce z kategorie 9-36kg? Nebylo by lepší (pokud jde o hlavní rodinné auto) koupit radši 9-18kg (u Cybexu Junofix), která je mnohem vhodnější, dítě v ní nebude plavat a pár let mu taky poslouží? Neřeknu pokud jde o sedačku třeba k babičce, tam jsme taky pořídili Pallas, vozí se tam víc dětí různého věku a váhy a jen na krátké vzdálenosti a příležitostně…ale je třeba si uvědomit, že čím vyšší to rozpětí je, tím víc kompromisů tam logicky bylo nutno utvořit, takže pro hlavní auto bych rozhodně volila tu Junofix (chceš-li Cybex a malé se tam líbí). Za mě je to skvělá volba, máme ji (a u rodičů i Römer) a já jsem osobně mnohem spokojenější s Junofix.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
12.9.13 21:43

Děkuji za radu Pallas nám byl doporučen v prodejně vůbec jsem nevěděla že je ještě Junofix, viděla jsem video a jsem nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
29.12.13 13:21

Dají se vybrat barvy látky vs. detailů jednotlivě, nebo jak se to vybírá?? :nevim:

Příspěvek upraven 06.02.14 v 18:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
29.12.13 13:45

@Krkael maji ji v Malviku v Hostivicich… v patek jsme ji kupovali… Cybex Pallas 2 gold line bezovou s tyrkysovym prosivanim

Příspěvek upraven 29.12.13 v 13:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
29.12.13 13:46

@Týna K. Tahle, že?? http://www. oblibene. bizuserdata/shopimgsambaby/_zkyknz-zkyk__dune. jpg

Už jsem na to asi přišla, ta zelená je r. 2´014 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
29.12.13 13:47

@Krkael presne tak, gold line 2014… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5065
29.12.13 13:50

@Krkael http://www.malvik.cz/…ld-Line-2014 maji ji dostupnou do tydne, posledni skladovku jsme v patek koupili :) jsme s ni moc spokoheny a malej taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí