Autosedačka Cybex Pallas

Máte zkušenost s Cybex Pallas 2?

Přidejte zkušenost s Cybex Pallas 2
Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
5.8.11 09:09

Veruš1 můžu se zeptat kolik je malýmu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Brunifid
5.8.11 09:17
Jahůdka píše:
My ji máme a super. Nestěžovala si ani starší, ani mladší. Máme tedy Roomstera a pásání v poho.

A máš tu s isofixem nebo bez? Taky mám Roomstera. Chlap má starou Lagunu a tam je problém dát dozadu i vejce - krátké pásy 8-o Ale s tím se skoro nejezdí.

• Citovat
  • Upravit
10773
5.8.11 09:28

Bez isofixu, abych jí dala všude, protože naši třeba iso v autě nemají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
5.8.11 11:12

S isofixem jí dáš taky všude, nemusí v autě být, ne? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
5.8.11 18:35
Dappp píše:
Veruš1 můžu se zeptat kolik je malýmu?

10 měsíců, proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
5.8.11 21:26

Chtěla jsem vědět ten poměr toho pultíku k tělu (na tý fotce), že my ho budeme mít teda níž, malýmu je už 20 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
5.8.11 21:27
Dappp píše:
S isofixem jí dáš taky všude, nemusí v autě být, ne? :-D

To jo, ale na co ho mít zbytečně. Tam dáváš stejnak pás, tak jako tak. Navíc máme ještě Solution X pro tu druhou a věčně si vyměňují pozice. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10773
5.8.11 21:29

Jako malá je fakt malá. :mrgreen: A pult má v poho. Je to dobrý jako svačící stolek. Vrznu tam ubrousek a drobí si na něj. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
5.8.11 21:30
Jahůdka píše:
Dappp píše:
S isofixem jí dáš taky všude, nemusí v autě být, ne? :-D
To jo, ale na co ho mít zbytečně. Tam dáváš stejnak pás, tak jako tak. Navíc máme ještě Solution X pro tu druhou a věčně si vyměňují pozice. ;-)

Jo jo, to byla tak napůl otázka, jestli to tak opravdu je… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
5.8.11 21:31
Jahůdka píše:
Jako malá je fakt malá. :mrgreen: A pult má v poho. Je to dobrý jako svačící stolek. Vrznu tam ubrousek a drobí si na něj. ;-)

No to už jsem přemýšlela, jak ten pultík obalím igelitem, protože to si neumím vůbec představit, jak to bude vypadat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
5.8.11 21:47
Dappp píše:
Chtěla jsem vědět ten poměr toho pultíku k tělu (na tý fotce), že my ho budeme mít teda níž, malýmu je už 20 měsíců.

On je na svůj věk trošku vyšší, má 78cm. Ale taky na tom svačí. Ne na tom, spíš mu to tam odpadá a zase si to sbírá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
5.8.11 22:07

Takže seš spokojená ty i malej… :palec: Já jen doufám, že se tam našemu prďolovi bude taky líbit. Ten bude teda nešťastnej, že si nebude moct sundavat boty a ponožky, tam asi nedosáhne, že?… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
5.8.11 22:41
Dappp píše:
Takže seš spokojená ty i malej… :palec: Já jen doufám, že se tam našemu prďolovi bude taky líbit. Ten bude teda nešťastnej, že si nebude moct sundavat boty a ponožky, tam asi nedosáhne, že?… :lol:

Nedosáhne :palec: On kouká ven a je spokojený nebo má nějakou hračku nebo něco žvejká. Ale opravdu bych to zkusila v praxi, ono ne každé dítě snese to omezení pohybu. Já když viděla, jak doma řve, když jsme ho tam dali, tak už jsem viděla, jak jí druhý den posíláme zpátky :-D Máme nerváka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
5.8.11 22:50

My jí byli vyzkoušet, dali jsme jí i do auta i s malým a to byl spokojenej, neprotestoval, ale to tam byl chvíli… :-)
Jen jsem chtěla jinou barvu a ten trochu jiný materiál, tak musíme čekat než dorazí a já nad tím pořád přemýšlím, jestli jsme dobře vybrali, ale já si myslím, že děti si zvyknou na všechno, když mu nic jinýho nezbyde… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
12.8.11 08:28

Tak už máme sedačku doma a včera jsme měli první testovací jízdu a všechno super. Máme fix plus, ten potah je úžasný, teda zatím na pohled a na omak, jak bude praktický ukáže až čas… :-D Malýmu se pultík líbí a dokonce jsem tam zkoušela zapnout i pětiletého syna a vešel se v pohodě, nebyl problém s pásy. Takže za mě :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí