Autosedačka Cybex Pallas

Máte zkušenost s Cybex Pallas 2?

Přidejte zkušenost s Cybex Pallas 2
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13415
12.8.11 19:16

Tak gratuluju ke koupi a k tomu, že má úspěch :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
12.8.11 19:22

Děkuji… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
12.6.12 12:22

pocení

Zvazujeme koupi teto sedacky, ale porad vahame, jestli se v ni ditko prilis nepoti pod tim pultikem. Navic mame auto bez klimatizace, tak i tak je to v parnech neco… nevyndavate deti z pod pultiku mokre jako mys? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
12.6.12 13:19

Tuto sedačku máme a nevyndala jsem ho zpoceného pod pultíkem. Většinou je spocený stejně jako v jiné sedačce na zádech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
12.6.12 20:34

Taky bych neřekla, že je malý nějak zpocený, ale já bych pod tím sedět nechtěla… :lol: Ale chce to zkusit ty pásy, aby seděla přímo do toho konkrétního auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.6.12 08:53

Přesně tak, je zpocený na zádech, kde by byl i z jiné sedačky, ale ne pod pultíkem.

ale radím zkusit s dítětem a do auta.
a volit pouze tu se zkoseným pultíkem (ještě se i prodávají ty s rovným, které nešly do všech aut).

a s dítětem radím, abys v obchodě poutala ty, děti často ječí, protože je poutají prodavačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.6.12 10:36

Diky, tak to jsem rada. potrebujeme prave sedacku kam presunout 17 mesicniho, ale ma jen 9 kg, je drobek a kdyz ho dam do Romera s pasama 9-18, co ma starsi, tak se mi to moc nelibi. doufam, ze pultik bude sedet lip. Zaroven se mi dost hodi, ze do Pallase budem moc davat i starsiho.
Zkusim se tam domluvit, ze jim nechame penize za sedacku a vyzkousime pripnuti az v aute a treba objedem blok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
13.6.12 14:27

Já jsem se sedačkou moc spokojená, kluk taky, má prostě pultík na odkládání třeba rohlíku nebo autíčka :D A spocený jen na zádech, pod pultíkem jsem si nevšimla. Myslím, že v dobrém obchodě s vyzkoušením sedačky v terénu nebudou mít problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
13.6.12 14:34

S námi šla prodavačka do auta to vyzkoušet a malej byl spokojenej, takže jsme měli jasno… :palec: Pultík mu vůbec nevadí a když mu ho náhodou nechci dát, tak se o něj sám přihlásí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
13.6.12 14:37
@Dappp píše:
S námi šla prodavačka do auta to vyzkoušet a malej byl spokojenej, takže jsme měli jasno… :palec: Pultík mu vůbec nevadí a když mu ho náhodou nechci dát, tak se o něj sám přihlásí. :)

Přesně, syn si ho taky hned bere a podává :D Já bych neměnila. Teď čekáme druhý, tak tuhle pak dostane mladší, až odroste z vajíčka a starší půjde asi do nepultíkový, ale pořád mě láká koupit zase stejnou :D Jenže on už má víc jak 13kg a pultík se může od 15kg sundat, tak asi dostane novou bez pultíku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.6.12 20:20

@Veruš1 já bych koupila stejnou. resp. vozila bych s pultíkem, co to dá. mám zkušenost se straším klukem, který musel z roemera (čouhal) v necelých 3letech (15kg) a fakt to nebylo dobrý.. pultík by byl fajn, on totiž při spaní padá dopředu.. :( je to lepší a lepší, ale v těch 3 to byl děs..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
13.6.12 20:45
@Nataša píše:
@Veruš1 já bych koupila stejnou. resp. vozila bych s pultíkem, co to dá. mám zkušenost se straším klukem, který musel z roemera (čouhal) v necelých 3letech (15kg) a fakt to nebylo dobrý.. pultík by byl fajn, on totiž při spaní padá dopředu.. :( je to lepší a lepší, ale v těch 3 to byl děs..

Náš právě v autě v téhle sedačce spal 1× a to jen asi 15 min., tak to mě ani nenapadlo. :oops: Jako mně se pultík právě líbí, přijde mi to hodně bezpečný, ale zase nevím, jak dlouho vydrží pod pultíkem. :nevim: Zatím teda vůbec neprotestuje, přijde mu to naprosto přirozrný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
13.6.12 20:52

@Veruš1 náš Vojta se pod něj cpe i ve svém věku (4, 5 roku) :)
když měl 18kg, nechala jsem ho do ní sednout a poutla ho přes pult a on od té doby furt chce.. dokonce si dává na břicho polštářek, jako že pultík :D

jako vidím, že času máte dost, takže prostě uvidíte, jak se to bude vyvíjet.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415
13.6.12 20:58

@Nataša Jojo, času dost, ale i tak moc děkuju za radu, ona přeci jen osobní zkušenost někoho je fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
13.6.12 21:16

@Nataša to ti fakt koukal v Romeru ve trech nad uroven oci? ty jo, ten je velkej teda. nas v nem jezdi jeste ve 4 a kousek, velkej je tak normalne, s vahou je to horsi, to ma 14, 7kg :)

no a jsem nadsena! Pallaska je doma. Puvodne nam ji prodavac ani nechtel jit dat zkusit do auta, ze se do Fabie stejne nevejde, no a nakonec se vesla. Je to sice tesne, ale vesla i s pultikem nejdal od tela. Vyzkouseli jsme hned za jizdy a zadne namitky na pultik nejsou. Byla to prvni jizda popredu, tak se mu to moc libilo. Na cervenych se kroutil a odstrkoval ho, ale to rve i ve vajicku, pri sebemensi zastavce. Navic byl v aute chudak uz druhou hodinu, tak uz toho mel dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí