Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cybex Pallas 2?
Přidejte zkušenost s Cybex Pallas 2Zvazujeme koupi teto sedacky, ale porad vahame, jestli se v ni ditko prilis nepoti pod tim pultikem. Navic mame auto bez klimatizace, tak i tak je to v parnech neco… nevyndavate deti z pod pultiku mokre jako mys? diky
Tuto sedačku máme a nevyndala jsem ho zpoceného pod pultíkem. Většinou je spocený stejně jako v jiné sedačce na zádech.
Taky bych neřekla, že je malý nějak zpocený, ale já bych pod tím sedět nechtěla…
Ale chce to zkusit ty pásy, aby seděla přímo do toho konkrétního auta.
Přesně tak, je zpocený na zádech, kde by byl i z jiné sedačky, ale ne pod pultíkem.
ale radím zkusit s dítětem a do auta.
a volit pouze tu se zkoseným pultíkem (ještě se i prodávají ty s rovným, které nešly do všech aut).
a s dítětem radím, abys v obchodě poutala ty, děti často ječí, protože je poutají prodavačky.
Diky, tak to jsem rada. potrebujeme prave sedacku kam presunout 17 mesicniho, ale ma jen 9 kg, je drobek a kdyz ho dam do Romera s pasama 9-18, co ma starsi, tak se mi to moc nelibi. doufam, ze pultik bude sedet lip. Zaroven se mi dost hodi, ze do Pallase budem moc davat i starsiho.
Zkusim se tam domluvit, ze jim nechame penize za sedacku a vyzkousime pripnuti az v aute a treba objedem blok.
Já jsem se sedačkou moc spokojená, kluk taky, má prostě pultík na odkládání třeba rohlíku nebo autíčka
A spocený jen na zádech, pod pultíkem jsem si nevšimla. Myslím, že v dobrém obchodě s vyzkoušením sedačky v terénu nebudou mít problém ![]()
S námi šla prodavačka do auta to vyzkoušet a malej byl spokojenej, takže jsme měli jasno…
Pultík mu vůbec nevadí a když mu ho náhodou nechci dát, tak se o něj sám přihlásí. ![]()
@Dappp píše:
S námi šla prodavačka do auta to vyzkoušet a malej byl spokojenej, takže jsme měli jasno…Pultík mu vůbec nevadí a když mu ho náhodou nechci dát, tak se o něj sám přihlásí.
Přesně, syn si ho taky hned bere a podává
Já bych neměnila. Teď čekáme druhý, tak tuhle pak dostane mladší, až odroste z vajíčka a starší půjde asi do nepultíkový, ale pořád mě láká koupit zase stejnou
Jenže on už má víc jak 13kg a pultík se může od 15kg sundat, tak asi dostane novou bez pultíku ![]()
@Veruš1 já bych koupila stejnou. resp. vozila bych s pultíkem, co to dá. mám zkušenost se straším klukem, který musel z roemera (čouhal) v necelých 3letech (15kg) a fakt to nebylo dobrý.. pultík by byl fajn, on totiž při spaní padá dopředu..
je to lepší a lepší, ale v těch 3 to byl děs..
@Nataša píše:
@Veruš1 já bych koupila stejnou. resp. vozila bych s pultíkem, co to dá. mám zkušenost se straším klukem, který musel z roemera (čouhal) v necelých 3letech (15kg) a fakt to nebylo dobrý.. pultík by byl fajn, on totiž při spaní padá dopředu..je to lepší a lepší, ale v těch 3 to byl děs..
Náš právě v autě v téhle sedačce spal 1× a to jen asi 15 min., tak to mě ani nenapadlo.
Jako mně se pultík právě líbí, přijde mi to hodně bezpečný, ale zase nevím, jak dlouho vydrží pod pultíkem.
Zatím teda vůbec neprotestuje, přijde mu to naprosto přirozrný ![]()
@Veruš1 náš Vojta se pod něj cpe i ve svém věku (4, 5 roku) ![]()
když měl 18kg, nechala jsem ho do ní sednout a poutla ho přes pult a on od té doby furt chce.. dokonce si dává na břicho polštářek, jako že pultík ![]()
jako vidím, že času máte dost, takže prostě uvidíte, jak se to bude vyvíjet.. ![]()
@Nataša Jojo, času dost, ale i tak moc děkuju za radu, ona přeci jen osobní zkušenost někoho je fajn ![]()
@Nataša to ti fakt koukal v Romeru ve trech nad uroven oci? ty jo, ten je velkej teda. nas v nem jezdi jeste ve 4 a kousek, velkej je tak normalne, s vahou je to horsi, to ma 14, 7kg ![]()
no a jsem nadsena! Pallaska je doma. Puvodne nam ji prodavac ani nechtel jit dat zkusit do auta, ze se do Fabie stejne nevejde, no a nakonec se vesla. Je to sice tesne, ale vesla i s pultikem nejdal od tela. Vyzkouseli jsme hned za jizdy a zadne namitky na pultik nejsou. Byla to prvni jizda popredu, tak se mu to moc libilo. Na cervenych se kroutil a odstrkoval ho, ale to rve i ve vajicku, pri sebemensi zastavce. Navic byl v aute chudak uz druhou hodinu, tak uz toho mel dost ![]()