Autosedačka KindLine 9-36 kg

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5321
7.8.11 20:30

A zastanu se zakladatelky, Terka byla taky v půl roce 9kg a do vajíčka se nevešla. Ono není vajíčko jako vajíčko. Sice všechny do 13kg, ale rozhodně rozdílná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
7.8.11 20:31
okay píše:
Hanule píše:
Už jsem tu fotku sice dávala jinde, ale tohle je dvouleťák ve vajíčku do 13kg. Že by byl menší, než 4měsíční prcek? :think:
Ale přečuhuje mu hlavička, takže už by tam být fakt neměl

To by vadit nemělo, né? :think:
Zásadní je, jestli sedí pásy a hlava nevyčuhuje až do úrovně očí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
7.8.11 20:32

Ale tuhle autosedačku, co si dávala odkaz, bych určitě pro tak malý dítě nekupovala, když už tak nejdřív od 1,5roku. Ono ty kila jsou orientační. Tady v tom by se ti mimčo ztratilo, navíc by dítě mělo samo sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.8.11 20:34

Nevím, jak je dvouleťák velkej, ale náš prcek má ve vajíčku pokrčené nožičky…navíc jsem napsala, že DOJÍŽDÍME vajíčko!!! Tak ze mne hned nedělejte hroznou matku, jen proto, že mám koupenou další autosedačku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
7.8.11 20:35
AndynkaK píše:
Nevím, jak je dvouleťák velkej, ale náš prcek má ve vajíčku pokrčené nožičky…navíc jsem napsala, že DOJÍŽDÍME vajíčko!!! Tak ze mne hned nedělejte hroznou matku, jen proto, že mám koupenou další autosedačku!

Pokrčené nožičky nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
7.8.11 20:35

Hlava nesmí přečuhovat, nohy nevadí. Tady z testů V dětských autosedačkách skupiny 0+ je hranice dosažena hmotností 13 kg, nebo jakmile hlava dítěte přesahuje přes horní okraj sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
7.8.11 20:36

Tak nějak, pokrčené nohy nevadí. Dvouleťák má asi 86cm. A u vajíčka může přečuhovat hlava o 2cm, to s výškou očí je myslím u kategorie 9-18.

Edit - tak vadí :lol: Malé děti by tak měly v autosedačkách umístěných proti směru jízdy cestovat co nejdéle. Jestliže se hlavička dítěte začne dotýkat horní hrany autosedačky, je třeba autosedačku vyměnit za větší.

Příspěvek upraven 07.08.11 v 20:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
7.8.11 20:37
AndynkaK píše:

Já si myslím, že nejsi hrozná matka. My jsme byli z vajíčka pryč v půl roce. Ale doporučila bych 0-18kg z vlastní zkušenosti. Do 9-… tak nejdřív od roka. Ono se jim tam pak nesedí vůbec dobře. Není to bezpečný. Pokrčený nohy fakt nevadí, ale přesahující hlava ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
7.8.11 20:38
Hanule píše:
Tak nějak, pokrčené nohy nevadí. Dvouleťák má asi 86cm. A u vajíčka může přečuhovat hlava o 2cm, to s výškou očí je myslím u kategorie 9-18.

Edit - tak vadí :lol: Malé děti by tak měly v autosedačkách umístěných proti směru jízdy cestovat co nejdéle. Jestliže se hlavička dítěte začne dotýkat horní hrany autosedačky, je třeba autosedačku vyměnit za větší.

V dětských autosedačkách skupiny 0+ je hranice dosažena hmotností 13 kg, nebo jakmile hlava dítěte přesahuje přes horní okraj sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5321
7.8.11 20:39
Hanule píše:

:-) :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
7.8.11 20:42

By mne zajímalo, kde jsem vzala ty 2cm od okraje. Že by to bylo směrem pod? :think:

Andynko, nikdo z tebe špatnou matku nedělá, jen pro každého je pojem - dojíždíme - jiný, pro mne by to bylo, že do týdne mám novou sedačku a stěhuju ho :) Jeslti pro tebe to je to, že ji budeš dojíždět dalšího půl roku, to bohužel nemůžeme vědět. U staršího jsem taky měla pocit někdy od půl roka, že mu to je malé (měli jsme MC Cabrio) a do Romer King ho stěhovali v necelých 8 měsících, u mladšího jsme ho používali až do 13 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
7.8.11 20:44

Máme na mladší 0-18 a jsou jí dva roky a dva měsíce a do listopadu v ní ještě bude.Váhově má jen 11 kg ale nevejde se pak už na vejšku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.8.11 20:47

Já budu čekat…v každém případě děkuji za názory zkušenějších…v tomto jsem nováček…ale v každém případě nebude dlouho trvat, až se do sedačky nevleze vůbec…máme přes 69 cm… A ta autosedačka je fakt nějaká divná…jsme šetřili (máme půjčenou od známých - rodiny)…teď už jsme se snažili a pořídili lepší - prostornější, bezpečnejší atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.8.11 20:47

Já budu čekat…v každém případě děkuji za názory zkušenějších…v tomto jsem nováček…ale v každém případě nebude dlouho trvat, až se do sedačky nevleze vůbec…máme přes 69 cm… A ta autosedačka je fakt nějaká divná…jsme šetřili (máme půjčenou od známých - rodiny)…teď už jsme se snažili a pořídili lepší - prostornější, bezpečnejší atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
208
7.8.11 20:48

Omlouvám se, sekl se net…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie