Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ještě bych se chtěla zeptat, co se myslí tím - sklápěcí opěradlo. Je tam napsáno, že má ta sedačka sklápěcí podpěrku hlavy a pak ještě sklápěcí opěradlo.
Lištička7 napsala:
Ahojky Kacko,
tím chceš říct,že když dítě odpoutáš a ono vystoupí ze sedačky,tak necháš zaháknutý pás třeba pod jednou područkou a u toho krku a ta sedačka při jízdě necestuje a drží na místě??? ![]()
Máme taky sedajdu se stejným poutáním jako kačka a stejně jako ona jsem nikdy po vystoupení dítěte znovu sedačku nepoutala!!
Proč?? Ani mě to nikdy nenapadlo, až tady o tom čtu… Sedačka drží z toho boku na pásu, jak psala kačka a nikam necestuje ![]()
Sisi
Ahoj, syn ma 2 roky a neco, 100 cm a 16 kilo. Aktualne ma Britax od 9-18 kg, ale zda se mi, ze mu trosku uz couha hlava. Kdy jste prechazeli na vetsi sedacku a muzu nejakou doporucit?
Dekuju.
@VitaminC syn měl tuhle sedacku do 3 let a kousek (15kg),ale on je drobny, 16kg má ve 4 letech. Brali sme proste pokračovací od stejne znacky.
@VitaminC píše:
Ahoj, syn ma 2 roky a neco, 100 cm a 16 kilo. Aktualne ma Britax od 9-18 kg, ale zda se mi, ze mu trosku uz couha hlava. Kdy jste prechazeli na vetsi sedacku a muzu nejakou doporucit?
Dekuju.
Tak to máš syna opravdu obříka, ve 2 letech metr vysoký
Moje děti šly do autosedaček 15-36 mezi 4. a 5.rokem. Ve 2 letech je podle mně strašně brzo poutat dítě jen tříbodovým autopásem (což sedačky 15-36 mají). Zajděte do kvalitní prodejny se sedačkami a nechte si poradit a vyzkoušet, co bude synovi vyhovovat.
@VitaminC píše:
Dekuju.
Na větší jsem přecházela ve chvíli, kdy bylo dítě schopno pochopit, že v sedačce nesmí dělat blbosti a musí v klidu sedět. U dcery trochu později, protože si v autě ráda pospí. Máme Britax Evolvu a Cybex Solution M, tuším. Cybex je o 100% lepší.
@vedma007 To jsem netusila, ze maji ty vetsi tribodove upinani. Diky. Chtela jsem objednat neco z netu, ale asi teda nekam zajedeme..
@VitaminC píše:
@vedma007 To jsem netusila, ze maji ty vetsi tribodove upinani. Diky. Chtela jsem objednat neco z netu, ale asi teda nekam zajedeme..
pořídila bych mu sedačku do 25kg
např.
https://autosedacky.heureka.cz/…ray-flannel/#…
@VitaminC píše:
Dekuju.
Zjisti si, do jaké výšky může být.
My teď podobný kousek už dali do Klippan Wego, sedí mu vyborne. Ale mohli jsme to vyzkoušet na sedačce dcery.