Autosedačka 2007 na nový kočár?

76
24.2.11 20:03

Autosedačka 2007 na nový kočár?

Ahoj holky, potřebovala bych prosím radu. Objednali jsme si kočárek X-lander a chtěli by jsme k tomu dokoupit starší autosedačku. Našli jsme moc hezkou i s adaptérama, ale je to rok 2007…půjde mi to přickvaknout k novému modelu…2010-2011? Někde jsem četla, že ty X-landery jdou různě kombinovat, ale tohle se mi zdá časově dost od sebe, tak aby nám ta autosedačka vůbec k něčemu byla :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2830
24.2.11 20:08

ahoj pokud je to s adaptéry tak by to mělo být v pohodě. My máme sedačku 2007 s adaptéry a kočár 2009. Ale na starou sedačku nepasují adaptéry z nových sedaček. My měly původně tu novou, ale byla dost hrozná, malé ztoho trčely nohy už ve 3měsících.. takže jsme taky šly do té staré osvědčené a jsem hrozně spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
24.2.11 20:13

Máme to taky tak, máme novou sedačku x lander a normálně mi přijde dost krátká, naštěstí mám po ségry synkovi ještě jednu náhradní a ta je větší, ale na každou z nich jsou jiný adaptéry, na ty starší sou takový širší, na ty nový jsou takový uzký, ale zasunout do těch zdířek na konstrukci kočáru jdou obě, :-D
kočár+sedačku novu mám 2010
tu po ségře asi taky 2007 nebo 08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
24.2.11 20:20

Já jsem právě koukala nejdřív po těch nových, ale přišli mi zbytečně drahý :-( Tuhle starší paní prodává i s adaptéry, tak to snad pasovat bude :nevim: My jsme si objednali jen hlubokou korbu a sporťák a k tomu asi žádný adaptéry nejsou…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
24.2.11 20:22

drahý a nechápu kdo je navrhoval… opravdu jsou hrozné.. boudu měla malá naraženou na hlavě.. no děs a nemohla se ani pohnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
24.2.11 20:25

A jak jste celkově spokojené s X-landerem? Já jsem z něho nadšená, tak snad mi to vdrží :lol: Prcka čekáme začátkem května, na jak dlouho vidíte u nás hlubokou korbu? Vím, že hodně záleží, jak je dítko velké ale stejně…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
24.2.11 20:42

já hlubokou korbu neměla, ale až sportovní. Předtím jsme měli jiný kočárek. Ale zdá se mi hodně malá, ale ono je to jedno, x-lander má dobře krytý sporták, dokonce se mi to zdá na zimu lepší než hluboká korba. Na malou vůbec nefouká a ani nejde vidět :-D Jinak my jsem ve sportáku od 2 měsíců.. malá jinde řvala :roll: spokojená jsem.. hlavně stou sklápějící boudičkou až soro dolů.. to je super. Trošku mi vadí, že kočárek nejde posadit až do kolmé pozice.. takže malá je pořád zavěšená o madlo (ted máme 9 měsíců) a taky mi vadí že nejde otočit tak abych na ni viděla… ale když to nevadilo jí tak jsem to neřešila. Jaký budete mít? my máme xa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
24.2.11 20:42

a kdy v květnu to bude? my jsme 6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
24.2.11 20:52

Jeden termín mám 6.5 a druhý 7.5 :-) Bylo by hezký, kdyby na svět přišel toho šestýho, to má moje ségra taky narozky…tak snad :-) Objednali jsme si taky Xa, líbí se mi moc :srdce: Ségra má taky x-landera, ale tříkolku a je s ním taky spokojená, tak snad budeme taky :-) Já jsem nejdřív váhala kvůli tomu otáčení madla, že to nejde, ale jak vidim u ségry malý, tak ona radši kouká ven, než na mámu :mrgreen: tak si myslim, že to bude v poho. Ta korba mi malá ani nepřišla, spíš mi trochu vadí, že tam není shora žádnej kšilt, že je ta boudička docela dost otevřená, ale ségra mě ujišťovala, že na dítko tam nefouká, tak snad ne :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
24.2.11 21:03

s korbičkou vážně zkušenost nemám, ale taky se mi zdála taková odkrytá. Moje segra má taky tří kolku.. taky jsem se opičila :-D Ale je to vážně skvělý kočárek.. skvěle se sním jezdí, pro dítko je pohodlný a má skvělý koš pod kočárkem.. všechno se tam vejde. Jen když malá leží tak nemůžu jezdit s odaretovanýma kolečkama… je to moc lehké a kolečka se třepou. Ale zase tak moc mi to nevadí. Když sedí tak je to ok..
já hrozně chtěla termín 10.5.2010.. i rodné číslo by bylo super… 105510… njn chtěla ven dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí