Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Chtěla bych poprosit někoho, kdo má tuto autosedačku, aby mi oměřil délku a šířku sedáku. Rozměry se sice dají najít na internetu, ale já bych to přeci jen chtěla od někoho, kdo ji má. Díky moc!!!
stačí hledat, je to v popisku sedačky, ty čísla jsou měřená osobně:
Steeve,
co rikas na nove isofixove MaxiCosi Ferofix v teto kategorii?
Mne by se docela libily, ale zase Romer Kidfix je cenove levnejsi, mame ho a jsme s ni spokojeni…
Hanko, MaxiCosi Ferofix jsem na živo ještě neviděl, takže jen podle obrázků, no když to porovnám ke Kidfixu, tak nemá područky, nemá ani ochranu ranem a jak píšeš vyjde dráže než Kidfix, který je zatím dle testů stále nejlepší 15-36, takže já bych také neměnil Kidfixe.
a už ani MC barvami není to co bývalo, kdysi byly barevné , nápadité,líbivé, a Römer oproti nim šedá myš, a nyní Ferofix jen jednobarevné???
Ahoj Steeve, mám dotaz myslíš, že do Kidfixu můžu dát dítě 2,5 roku když už má 15kg?
synyminis píše:
Ahoj Steeve, mám dotaz myslíš, že do Kidfixu můžu dát dítě 2,5 roku když už má 15kg?
ano, do sedaček 15-36 může jít dítě když má nejméně 15kg a 2,5 roku a výšku u Kidfixu stačí 94cm
Steve,
jeste dotaz na Kidfix:
patri tato sedacka k tem prostornejsim? Pokud ne, ktera se nejvice hodi pro vetsi dite (spise vyskou nez vahou)?
Byla jsem vcera vyzkouset jak sedi malemu a byla jsem prekvapena, ze ikdyz sotva splnujeme parametry na prechod do tehle sedacky, tak bych hlavovou operku nemohla nechat na minimu.
Diky. ![]()
Kidfix začíná výškou cca 94 cm, většina sedaček 15-36 začíná na 94-100cm, takže u některých dětí se může začít třeba na již na 2 kroku, ale všechny tyto 15-36 rosotu do 150cm, takže všechny pak vydrží pro dítě vysoké 150cm, tedy do doby nutné vozit dítě v sedačce, takže vydrží stejně dlouho