Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky,nemáte zkušenosti s autosedačkou Osann comet orage?Scháním autosedačku pro prcka od 9měsíců do 36kg.Našla jsem Romer evolva 123 2011 za 3800kč,ale manželovi se to zdá hodně peněz,tak našel tuhle od osann,nevíte někdo,jestli se dá s tou od romer srovnávat nebo je lepší si připlatit? Verča.
Je tu asi miliarda diskusí, pohledej.
Krátce - je lepší koupit sedačku 9-18kg, jsou bezpečnější a pro mimina pohodlnější.
Do takové sedačky může jít, když má 9 měsíců, 9 kg a sám pevně stabilně sedí.
ahoj,my máme autosedačku romer 9-18kg, bylo nám doporučeno, že je to vhodnější než 9-36. Sedačka je vyšší aby dítko vydělo ven z okénka a je prostě více vhodná pro menší dítko. Prý ta 9-36je velké váhové i věkové rozpětí.Sice pak musíme koupit ještě další sedačku,ale zase co by jsme neudělali pro bezpečnost našeho prcka ![]()
ahoj, stejně pokud koupis sedačku 9-36kg tak ti v tom dítě celou dobu nebude. sedačka by se měla po cca 5ti letech vyměnit na novou kvůli bezpečnosti takže i tak bys pak musela kupovat novou. takže 9-18kg a jako druhou sedačku pak 15-36kg
My taky chtěli ušetřit, koupili jsme 9-36kg… Když pak měl být syn poutanej už klasickým pásem, tak jsme zjistili, že sedačka nesedí tak, jak má a stejně jsme měnili… Takže jsme nakonec neušetřili...... Pravda, že tu 9-36jsme prodala na MMB ještě za dobrý peníze… Koupila bych radši 9-18kg… Pokud tu 9-36, tak rozhodně rOMERKU!!! Mrkni na crashtesty, romerky vycházejí mooooc dobře. Tady bych na kvalitě nešetřila, můlžeš ušetřit na oblečení a jíiném, ale na bezpečí...... Zkus se poptat po kamarádkách. Když bych šetřila, tak tím, že bych koupila starší sedačku od známých, ale vždy nebouranou a kvalitní značku! ![]()
Britneysek píše:
Ahoj holky,nemáte zkušenosti s autosedačkou Osann comet orage?Scháním autosedačku pro prcka od 9měsíců do 36kg.Našla jsem Romer evolva 123 2011 za 3800kč,ale manželovi se to zdá hodně peněz,tak našel tuhle od osann,nevíte někdo,jestli se dá s tou od romer srovnávat nebo je lepší si připlatit? Verča.
takovýhle paznačky vůbec nekupovat! S Romerkou se nemůže rovnat v žádném případě. To raději kup jetou Romerku,a le krátce užívanou - max. dva roky a nebouranou. Jinak co třeba Cybex Pallas 2010? Stojí 3,6tis. a bude jí mít do 36kg???
Na Cybex jsem se taky dívala,ale ta má isofix a naše auto na to není přizpůsobené a taky jsem četla,že vyžaduje dlouhý bezpečnostní pás auta,Ty s ní máš zkušenosti?
mam autosedačku romer,jak pro větši dceru tak pro malyho 9-18 kg.maximalni spokojenost a hlavně maximalni bezpeči pro moje děti.tuto vřele doporučuji a myslim,že se to opravdu vyplati.při dnešním provozu bych starosti o svoje děti do jiné nešla.
Britneysek píše:
Na Cybex jsem se taky dívala,ale ta má isofix a naše auto na to není přizpůsobené a taky jsem četla,že vyžaduje dlouhý bezpečnostní pás auta,Ty s ní máš zkušenosti?
cybex pallase je bez isofixu, pallas x a x2 je s isofixem. Taky ho nemáme.