Autosedačka MC Pearl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26890
7.9.11 17:27

Autosedacka MC Pearl

Ahoj, chtela bych poprosit o radu.
Mame zakladnu na autosedacku Maxi Cosi Family fix, ted mame vajicko Cabrio fix. Jako dalsi sedacku jsme chteli kupovat Pearl - protoze jde nacvaknout na tu zakladnu.
Problem co nyni resim. Mala je pomerne velka, v 8 mesicich mela 9 kg/72 cm. Ted ji bude 10 mesicu, momentalni vahu/vysku bohuzel nevim.
Ta sedacka mi prijde pomerne mala, jak velke dite se tam vejde? Vim ze je do 18 kg, ale mam strach, aby se mi tam vesla v ramenou.. Napriklad v te Cabriofix je uz slusne namacknuta… :think:
Na druhou stranu si rikam, ze ted uz tak rychle neporoste snad? :think:
Prosim poradte - nejradsi bych ji koupila, kdyz uz mam tu zakladnu, ale bojim se, ze mi z ni za rok vyroste… :think: Taky jsme do ni dost investovali a nechce se mi ted kupovat uplne jinou sedacku… :think:

Moc dekuji vsem za pripadne poznatky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
7.9.11 20:07

to se říct moc nedá. já dávala Vojtu z Roemera safefix ve 3 letech i přesto, že jiní jeho výšky ještě ve stejné sedačce zůstat mohli..
a po roce mi přijde, že už děti tolik nerostou, navíc děti malé v roce jsou třeba obříci ve 4 a opačně, už se více promítá výška rodičů atd.

pokud bych už měla familyfix, asi bych pearl koupila, přijde mi jako dobrá sedačka a bezpečná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.9.11 08:19

klidně kupte Perl, když už máte základnu je škoda to nevyužít, její velikost je standartní jako u ostatních 9-18, děti po 1 roce již nerostou tak rychle jako v prvním roce života, sedačka Vám vydrží do cca 3,5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890
8.9.11 12:20

Diky za odpovedi!
Steeve, je lepsi a bezpecnejsi Pearl nez Tobi? Vim, ze nejde Tobi na Family Fix, jen me to zajima.. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
8.9.11 14:28

MC Pearl i Tobi mají obě 4* z bezpečnosti, takže ochrání dítě stejně dobře, ale isofixvoé mají jistější poutání:
isofixové sedačky jsou v 97% správně připoutány ale pouze 30% sedaček na pás je připoutáno správně, takže jisota správného připoutání isofixové sedačky je bezpečnější,
navíc u isofixové kdykoliv vidíte symbol že je připoutaná, u pásové to nezjistíte, dokud ji pořádně neprohlédnete, a kdo z nás každý den kontroluje upevnění sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí