Autosedačka 9-18 kg, dítě 8 kilo?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10713
7.9.11 20:13

No asi ji budeš muset vykrmit :lol:

Ale za mě… pokud má 8,2 nahatá, tak s oblečením může mít tak 8,5 a … sice to není správně a ideální… to už by se přehlídnout dalo. Zvlášť pokud už z vajca vyrůstá a pásy má pod ramínkem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
7.9.11 20:17

tak patřím mezi hazardéry :nevim:
nela sedí sama dva měsíce, bude jí už měsíců 11, ale váží něco pod 9 kilo
do větší autosedajdy jsem jí dala, neb mi z vajíčka zdrhala - kroutila se do luku a snažila se za jízdy zvednout :zed:
mám 9 - 18kg besafe izi comfort a aby měla nela správně pásy na ramenou, museli jsme posunout opěrku už na 4tou polohu (z celkových tuším 9?) takže fakt nechápu, jaký dítě může mít 9 kilo a mít tu sedačku na nejnižší poloze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
7.9.11 20:28

pomeranca: no kdyby to šlo, tak jí klidně dvě kila dám od sebe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
387
7.9.11 20:36

zuzanecka81: hazardér nejsi ségra prodává v dětskym autosedačky a zjištovala to opravdu stačí když dítě samo pevně sedí nevadí že nesplní těch 9kg tak strašně nevadí pokud tedy nemá 6kg a to by asi nesedělo-protože každý je jinak veliký a je to určo bezpečnější než když vyčuhuje z vajíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
7.9.11 21:13

Já osobně bych nechala malou ještě ve vajíčku. Pokud se tam vejde a pokud jí nekouká hlavička tak nevidím důvod, proč jí dávat do další sedačky. Za mě je vajíčko bezpečnější :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.9.11 21:18
suik píše:
teď jsem ji zkoušela dát do vajíčka a nevim nevim, hlava je fakt tak tak…vrch hlavy korepsonduje s vrchem sedačky, jinak jak leží tak se dotýká tak dva cm pod hranou.

ale ty pásy teda nevycházejí nad ramínkem, ale jdou přes ramínka jakoby do obloučku.

tak teď fakt nevím jestli i tu první cestu nemáme jet radši ve větší… 8-o

zkusila bych jí zvážit v nějakém oblečení. plus bych jí zkusila doma do roemerky posadit, jestli v ní pěkně sedí, neplave, jak se připoutá do sedačky…

a já za sebe, tedy, v roce a při pevném sedu, s tím, že vajíčko je starší chicco, které nikdy bezpečností nevynikalo, honem do kinga. podle mého názoru bude i bezpečnější, než staré chicco. stáří i dovednosti na tom určitě má.
není vždycky nejlepší řešení držet dítě za každou cenu ve vajíčku. I když obecně ježdění v protisměru má bezesporu největší bezpečnost, musíme brát v úvahu i konkrétní výrobky. tvrdit, že vajíčko je vždy bezpečnější než jiná sedačka by bylo poměrně dost krátkozraké..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5393
7.9.11 21:25
Nataša píše:
suik píše:
teď jsem ji zkoušela dát do vajíčka a nevim nevim, hlava je fakt tak tak…vrch hlavy korepsonduje s vrchem sedačky, jinak jak leží tak se dotýká tak dva cm pod hranou.

ale ty pásy teda nevycházejí nad ramínkem, ale jdou přes ramínka jakoby do obloučku.

tak teď fakt nevím jestli i tu první cestu nemáme jet radši ve větší… 8-o

zkusila bych jí zvážit v nějakém oblečení. plus bych jí zkusila doma do roemerky posadit, jestli v ní pěkně sedí, neplave, jak se připoutá do sedačky…

a já za sebe, tedy, v roce a při pevném sedu, s tím, že vajíčko je starší chicco, které nikdy bezpečností nevynikalo, honem do kinga. podle mého názoru bude i bezpečnější, než staré chicco. stáří i dovednosti na tom určitě má.
není vždycky nejlepší řešení držet dítě za každou cenu ve vajíčku. I když obecně ježdění v protisměru má bezesporu největší bezpečnost, musíme brát v úvahu i konkrétní výrobky. tvrdit, že vajíčko je vždy bezpečnější než jiná sedačka by bylo poměrně dost krátkozraké..

tak to sedí! já měla vajíčko nějaký shit :lol: deltim. kdežto ta besafe je určitě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9904
8.9.11 16:17

nějakejch pár deka bych vůůůbec neřešila. Vážně, když udrží sama krásně hlavu a sedí, což píšeš, tak jí tam klidně lupni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí