Autosedačka a zimní zavinovačka

14376
26.12.18 22:01

@Dara89 v autosedačce by dítě nemělo být oblečené ani v overalu, ani v zimní bundě, proto se pak dává do zavinovačky. Není to bezpečné, pásy se můžou vyvléknout a sklouznout po oblečení v případě nehody. Ale to někdy se to stane, když ta zavinovačka sjede níž, než jsou popruhy, musí ležet těmi průstřihy přímo nad místem, kde jsou pásy vyvedeny ze sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
207
26.12.18 22:03

https://m.youtube.com/watch?…
asi se podívat na toto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
27.12.18 04:56

Abys ji neuvarila 8o ja teda davala jen do fusaku a holka byla vecne zpocena. A to jsem ji v autě vetsinou rozepinala. Poradne se podívej, zda ty pásy nemas nekde prekrizeny (pak nejdou dost vytáhnout nebo naopak dost stahnout). Máme teda jinou sedačku, ale ty deti tam maj vydrzet celkem dlouho, tak ty pásy asi uplne krátký nebudou…naše ma 73cm, 8,5kg a chlap je schopnej ji připoutat v zimní bunde (bez fusaku), uplne v pohode a ještě ma misto na povolení pásu.

Edit: zavinovacku jsme měli uplne stejnou, možná se ještě neboj ty pásy poradne utáhnout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2215
27.12.18 12:21

Já mám tedy jinou autosedačku, ale zavinovačku mám stejnou. A malý má nyní 5,5kg a v pohodě se vejde. Pod zavinovačku ale dávám jen body a tepláčky a popřípadě mikinu či svetřík - nic jiného. Zkus zkontrolovat jestli nejsou pásy prekřížené nebo někde špatně. A zkus třeba nějaké video na používání sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.12.18 13:48

Dekuji moc vsem za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1884
30.12.18 13:24

@Dara89 prisla jsi na neco?
Ja ted jeste videla nejaky fusak, kde se pásy dávaly vrchem (možná se měli dát vnitrkem a nekdo to popletl). Takze jen pro ujištění…Máš je protahly tema dirama uvnitř a zapinas prvne pásy a pak vlastne az ten fusak? Možná uplne pitomý dotaz, ale lidi delaj různý veci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
31.12.18 16:09

Zatim jsme nezkouseli, ale bude to tim overalem, proto se tam nevesla. Zitra jedem k tchyni, tak to zkusime dle vasich rad a uvidime. Dekujeme. Ucim se kazdym dnem neco noveho jako prvorodicka. To urcite znate :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
31.12.18 16:20

Já myslím, že by se tam i upekla. My vždycky než jedeme nastartuje e dřív, auto zahřejem a je to. Přehrát se taky nemůže. Držím pěsti, určitě na to přijdete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.1.19 14:57

Tak se nam to nejak povedlo,ale stejne se mi to nelibi.je to strasne neprakticke.zlata deka.davame deku pod ni a jednu na ni a je to.fusak asi prodame.dik vsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková