Autosedačka bude brzy malá,co dál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Jančakecalka
24.4.18 09:48
@Karleon píše:
Možná by bylo řešením zaměřit se na dceřinu nadváhu? Váhový limit u autosedaček bude mít určitě nějaké to procento rezervu, ale moc bych to nepřekračovala.

Tak co se týče dceřiny nadváhy, tak to bohužel neovlivním, jelikož bere spoustu léků, po kterých od léta nabrala šílená kila. V Motole o tom vědí, ale doktor pořád říká, že ted se musí hlídat jejich hladina v krvi a váha je momentálně na druhém místě. Mě to taky s..e, že má tolik kil, ale těžko s tím něco udělám. Holka jí víc, ale právě díky těm práškům a to jí nedávám nic tučnýho.

• Citovat
  • Upravit
Any11
24.4.18 10:28

A opravdu ty kila navic vadi? Ok, sedacka se pri narazu rozpadne, ale dite drzi pas, ne? Pochybuji, ze upadne ten sedak, ktery je pripoutany isofixem?

Dcera ma 126 cm a 27 kg, takze predpokladam, ze drive dosahne 36 kg nez 150 cm.

@Pipet To uz V skoro M ma :-)

• Citovat
  • Upravit
17.1.19 18:35

Reemy podsedák s isofixem

Prosím nevíte někdo jak složit dohromady ten pás, plasty? Návod je k ničemu, není to tam ukázáno a já nevím co s tím. Prosím o radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58838
17.1.19 19:11

@Matydianka nijak. Plasty se dají na isofix v autě pokud je hodně schovaný pod opěradlem, aby k němu byl jednodušší přístup. Dostali jsme je ke každé isofixové sedačce, ale nikdy jsme je nepotřebovali. S pásem neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.19 16:49

Pásy slouží ke správnému vedení pásu přes rameno, v podstatě nastavení výšky pásu, Na pásu musí být nějaká spona, která se uchytí ze zadu podsedáku. Něco podobného jsem kupovala v kočárkách Babyboo a dobře mi poradily ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí