Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
A opravdu ty kila navic vadi? Ok, sedacka se pri narazu rozpadne, ale dite drzi pas, ne? Pochybuji, ze upadne ten sedak, ktery je pripoutany isofixem?
Dcera ma 126 cm a 27 kg, takze predpokladam, ze drive dosahne 36 kg nez 150 cm.
@Pipet To uz V skoro M ma ![]()
Prosím nevíte někdo jak složit dohromady ten pás, plasty? Návod je k ničemu, není to tam ukázáno a já nevím co s tím. Prosím o radu.
@Matydianka nijak. Plasty se dají na isofix v autě pokud je hodně schovaný pod opěradlem, aby k němu byl jednodušší přístup. Dostali jsme je ke každé isofixové sedačce, ale nikdy jsme je nepotřebovali. S pásem neporadím
Pásy slouží ke správnému vedení pásu přes rameno, v podstatě nastavení výšky pásu, Na pásu musí být nějaká spona, která se uchytí ze zadu podsedáku. Něco podobného jsem kupovala v kočárkách Babyboo a dobře mi poradily ![]()
Tak co se týče dceřiny nadváhy, tak to bohužel neovlivním, jelikož bere spoustu léků, po kterých od léta nabrala šílená kila. V Motole o tom vědí, ale doktor pořád říká, že ted se musí hlídat jejich hladina v krvi a váha je momentálně na druhém místě. Mě to taky s..e, že má tolik kil, ale těžko s tím něco udělám. Holka jí víc, ale právě díky těm práškům a to jí nedávám nic tučnýho.