Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte. Máme menší problém s výběrem sedačky. Momentálně máme obyč vajíčko od dorjanu co byla ke kočárku, který ale moc nevěřim
Chtěla bych tedy pořídit nějakou jinou bezpečnější. Máme sportovní auto hyundai coupe a nějak nevím co by se k tomu hodilo, isofix tam není určitě. Ale zhruba za tři měsíce budeme kupovat jiné auto, ale ještě nevím jaké a těžko říct jestli bude mít isofix nebo ne a jak jsem už pochopila ne do každého auta padne každá sedačka.
Mě by se nejvíc líbila BeSafe IZI Combi, ale bohužel je dost drahá, kupujeme barák a je to teď fakt hodně napnutý, takže cenově přijatelnější by byla pro nás Britax-Römer First class plus.
Tak a ted co teda koupit??? Levnější, ale hned - pak je otázka jestli by se hodila do našeho auta a nebo zatim žádnou, odjezdit to v tom vajíčku co máme, počkat až uvidíme co koupíme za auto a našetříme na lepší a dražší sedačku
Problém je v tom, že to vajíčko mi příjde fakt děsný a po cestě vždycky trnu aby se něco nestalo ![]()
Pardon, za tak dlouhý a složitý dotaz
![]()
s koupí nové sedačky, počkejte na nové auto, do sportovního auta typu Hyundai Coupe by narvat sedačku třeba Besafe byl asi nadlidský výkon, a ono i oststní protisměrky 0-18, pokud je dáte na zasdní sedalo sporťáku a pa tam cpát dítě nebude žádná sláva, takže počkejte co budete mít za uato.
Pokud jste nesvá ze stávajícího vajíčka, zkuste si půjčit třeba od kamarádky lepší vajíčko na ty 3 měsíce,
Ohledně isofixu, všechny auta od roku 2006 již mají povinně isofix, takže u všech nových již isofix bude, ale je potřeba vždy zkontrolovat kompatibilitu auta se sedačkou, a tak pokud nevíte jaké auto budete mít je nesmysl kupovat sedačku, protože nemáte jistotu, ža tam půjde připevnit.