Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Bubla Bůčková píše:
Jako že by znamej 10 dní nepotreboval, blbost ne?
Nepíše na jak dlouho. Na pár dní ji může postrádat snad každý.
@Cenarius píše:
Nepíše na jak dlouho. Na pár dní ji může postrádat snad každý.
Za ségrou do Chorvatska to bude určitě na otočku
každopádně jako být ta příbuzná, koupím do sklepa/garáže autosedačky, případně já bych si je k sestře koupila. Já teda s malým dítětem jezdím denně a bála bych se náhle události typu k lékaři, návštěva.
Ja resila neco podobneho. Aerolinkam je jedno, jak je sedacka zabalena, ale obal (vak/zavazadlo/krabice) by nemel byt o moc vetsi nez sama autosedacka a nesmi v nem byt jine veci. Jinak moznosti odbaveni jsou vetsinou dve. Bud odevzdas autosedacku primo u check-inu jako ostatni zavazadla a pak je lepsi ji opravdu zabalit do neceho festovnejsiho. Druha moznost je gate check kdy autosedacku odevzdas az u letadla, oni ji pak nalozi separe od statnich zavazadel, takze s ni jednaji setrneji. Vyzvednes si ji pak v cilove destinaci, vetsinou na specialnim pasu pro nadmerna zavazadla. Me osobne se nakonec autosedacka brat nechtela, taky jsem jela navstivit rodinu, tak jsem je zaukolovala, a koupili mi celkem slusnou, ale uz jetou, z fb market place. Po dovce jsme ji pak za stejnou cenu prodali.
@Bubla Bůčková píše:
Jako že by znamej 10 dní nepotreboval, blbost ne?
My mame treba pro obe deti sedacky ve 3 autech. Navstevam z ciziny, co prileteli, automaticky pujcujem, nekdy i s autem. A tech par dni se to nejak vymysli.
@Danijela77 leteli jsme z Mnichova do Splitu.
Na sedacky bych se vykaslala. Jednou jedinkrat jsme leteli se sedackama a uz nikdy jsme to nezopakovali.
Resime vzdy az na miste. Taxiky i auta v pujcovne lze objednat vcetne sedacek.
@Danijela77 ne neznicili, ale prislo nam, ze je to zbytecny zdrzovani a starosti, ktery nam proste za to nestoji.