Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
v září máme v plánu někam odletět (Turecko/Egypt/Tunisko). Nebral někdo z Vás pro dítě na palubu ten dětský kufr na kolečkách,,odrážedlo" + golfový kočárek?? Syn klasický kufr mít nebude, jeho věci bude mít manžel ve svém kufru.
Syn má 2+, takže letenku už bude mít svojí.
Na netu píšou, že tento typ kufur lze brát jako příruční. A kočárek golfový by také neměl být problém.
Ale raději bych to ještě slyšela od někoho z Vás, kdo s tím již zkušenost měl ![]()
Jedná se o tento typ kufru:
https://www.lidl.cz/…r/p100335180
A golfový kočárek mám klasický. Pořídila jsem ho na bazaru, takže nějaké škrábance apod. řešit nebudu.
Jojo podobný kufr mám už 10 let po starším a letos na letišti se takových sešlo několik
je to na cesty praktická věc, určitě ho vem. Golfac jsme měli taky a v pohodě. Kufr jsem měla jako příruční zavazadlo já a v nem nějake elektro, deku plus mnamky do letadla pro děti i nas. Letělo s námi dite 1 rok, takže ještě jako infant bez vlastní sedačky a proto jsem ten kufr měla jakoby já. Starší měl vlastní sedačku a batoh, takže kufřík určitě pro malého jako příruční možný bude.
Pro dceru skoro 2 jsme vezli golfák a ještě měla svůj odbavený kufr. Podle letecké společnosti mohla mít kufr o váze do 10 kg a velikosti příručního zavazadla. Tak bych mrkla co vám umožňují.
Všechny kufry stejně napsali na manželovu letenku. Vč. Golfáče.
A tyhle dětské kufrovozítka tam mělo hooodně lidí…
Dokonce jsem viděla i kufrokoloběžku. ![]()