Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj,
Jak je to prosím na Djerbě s taxíky a autosedačkami? Jak jste řešili? Děkuji
Většinou nemusíš mít v taxi sedačku. A pokud na ni trvás doporučuji si vzít vlastní.
@Limi123
No, mají i nemají… Jako jsou tam, ale ani v jednom taxíku je nebylo moc kam zapnout, sedadlo bylo něčím přikryté a pásy napůl schované za sedadla.
@Violetina píše:
@Limi123
No, mají i nemají… Jako jsou tam, ale ani v jednom taxíku je nebylo moc kam zapnout, sedadlo bylo něčím přikryté a pásy napůl schované za sedadla.
Záleží jestli je zácpa… Já na tachometr naštěstí neviděla, manžel říká, že na 50 tak 70-80. ![]()
Dítě jsem plánovala mít na sobě (já pripoutana) v nositku, nakonec jsem ji jen držela v náručí a celou cestu se modlila. Ale když jsem viděla těhotnou paní vzadu na motorce sedět jen tak bokem, tak už se nedivím ničemu ![]()
Každopádně my jsme na pevnině, Djerba může být krapet jiná.
@Violetina no ty brďo ![]()
Dítě na sobě v nosítku, to by bylo možná horší, než lepší. Leda popředu, ale pozadu je to tak na zlomení vazu.
@Limi123
No jo, to mě vůbec nedošlo
normálně bych nad tím vůbec neuvažovala, tak mi tohle nedocvaklo. Díky, budu si to pamatovat (a doufám, že nikdy nevyužiju). ![]()
@Violetina píše:
@Limi123
No jo, to mě vůbec nedošlonormálně bych nad tím vůbec neuvažovala, tak mi tohle nedocvaklo. Díky, budu si to pamatovat (a doufám, že nikdy nevyužiju).
Když to čtu, tak bych tedy raději na žádný výlet nejela, ale to mi neprojde u muže. Fakt mě to štve. Jezdí tam západní turisti, tak že nemají sedačky :-/