Jaký zábavný park pro děti?

1793
9.8.22 18:25

Jaký zábavný park pro děti?

Ahoj maminky, jaký zábavný park pro děti aby to bylo venku. Máme projíté Mirakulum i Bruno park.. Většinou jsou tyto parky vnitřní tady u nás na Moravě. Může být i za hranicemi jestli nějaký je.. díky za rady. Mirakulum se nám moc líbilo, ale pro nás celkem daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
211
9.8.22 18:28

Ahoj, my teď byli ve Skalka Family park v Ostravě a moc se nám tam líbilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
9.8.22 18:31

@pocker koukala jsem v německu mají kousek od Drážďan Oskarův svět a u Norimberku nějaký Playmobil park, zatím jsme tam nebyli, ale k těm Drážďanům se chystáme…

Jo a pak Šikland, tam teda pojedeme příští týden, tak úplně nevím, co mám čekat… a jinak moje děti touží po Disneylandu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
9.8.22 18:40

Fajn park, Chlumec nad Cidlinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
9.8.22 18:42

Bobová draha Kutná Hora, motokáry Kutná Hora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.8.22 18:47

@welovefashion Sikland bych úplně nepovažovala za klasický zábavní park.

@pocker Kolegyne doporucovala Permonium

My se moc těšíme již několik let do Plohu ale furt nám to nějak nevychází. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
9.8.22 18:50

Nedaleko Liberce Lesopark Horka - děti tam byly několikrát se školkou, když jsme je tam vzali s mužem, překvapilo mne, že vstupné je dobrovolné. Úspěšné jsou u nás Dinoparky, v centru Babylon je Fun park, který si také rodiny pochvalují. Jak staré děti?? V Liberci máme kupříkladu Dětský koutek, ještě pro mladší školáky je perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.8.22 18:50

Mirákulum zbožňuji od doby, kdy jsem tam jezdila pracovat na tábor a výlet byl většinou v Mirákulum nebo v ZOO v Praze. Ale tam jsem byla celkem zklamaná.
Pro nás je taky Mirakulum daleko. Moje děti jsem tam letos měla. Tradice splněna. Nevím, jestli je blíž něco podobného. Možná zkusit něco v Rakousku, ve Vídni? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.8.22 19:02

@PenelopaW Dětský koutek myslíš ten naproti ZOO? Na Horce byly děti s mužem a zas takový odvaz to asi nebyl.
Co Nisa Park ve Vratislavicích, stojí za návštěvu?

Já si tedy pod zábavním parkem představuju něco na způsob toho Disneylandu, Mirákula (tam jsou ty „atrakce“ aktivní) nebo Fajn Parku. Dinoparky mi tam taky nesedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1793
9.8.22 19:06

Děti 5 a 9 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
9.8.22 19:09

@Svistice Jj, naproti ZOO, ale jak jsem psala, ten je spíš pro mladší děti, devitileťákovi už to přijde asi málo a budou tam samí prcci. Ty Vratislavice neznám, ale mohu se zkusit poptat. Lesopark je á la Mirákulum, ale na menším prostoru, hodně o prolézání a přelézání - „překážkové dráhy“ apod. Ale líbit by se mohl ten Fun park nebo HOP aréna, i když tam je tedy dost drahé vstupné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2340
9.8.22 19:34

Bílá v Beskydech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
9.8.22 19:40

@PenelopaW No my aktuálně nejraději do městského bazénu, ten nám vyhovuje nejvíc.
Na dětský koutek u ZOO už mám děti velké. Jsem se tam nedávno zaparkovala se sedmiletou v rámci čekáni na vlak a už to nebylo ono. To se dětme víc líbil pumtrack ve Vratslavicích a to hrišťátko vedle.

Pekná byla i hala v Jonsdorfu:
https://www.eishalle-jonsdorf.de/

Děti chtějí do Majalandu, a překvapivě si letos místo výletu do Fajn Parku, Mirákula nebo Krtkova světa vybraly jet raději za babičkou na chatu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22918
9.8.22 21:02

Co Fajn park?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
9.8.22 21:51

Jestli máš na mysli skutečný zábavní park a ne jakoby dětské herny viz. BRuNO anebo něco na způsob Matějské, tak pro děti asi nejlepší, který můžu doporučit je Family Park Neusiedlersee - Rakousko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí