Do kdy deti bez plavek?

157
11.8.22 14:53

Do kdy deti bez plavek?

Chystame se v zari s detmi (3 roky a 1 rok) na Korfu, do hoteloveho resortu. Planujeme byt spis na pisecne plazi nez v bazenu. Do bazenu budou mit plavky, ale co na plazi? Budou mit UV tricka. Musi mit spodek? Jaky je vas nazor? Do jakeho veku je to podle vas ma plazi ok, aby byly deti bez plavek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9291
11.8.22 14:55

Na pláži určitě plavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14604
11.8.22 14:56

Nějaký spodek na pláž bych určitě dala vždy. Ne všude v cizině je to v tomto ohledu jako u nas (benevolentní), a navíc Písek mezi pulkama, v pipce a podobne taky není nic, o co by člověk stal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16276
11.8.22 14:57

Vím, že my jako děti běhali většinou nahatý. Já toho zastánce nejsem a minimálně spodek od narození prostě mít moje děti budou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.8.22 14:59

Na pláži a prostě veřejných místech dávat plavky všem malým dětem. Nebo ročnímu minimálně tu koupací plenku. To není uzavřená vlastní zahrada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
11.8.22 15:00

Plavky bych dala určitě i na pláž..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
11.8.22 15:01

Jak jako musí mít spodek? Jako vážně? Ono je těch ztrácených děti málo, že?
Mám osypky už když babky sundají na zahradě plavky. Bůh ví kdo jde okolo, kdo, kde čumí. Nahé dítě na veřejnosti nebo sociálních sítích nemá co dělat. To nemluvím o tom, že můžou mít písek všude, všude ke nemá co dělat. Záněty, škrábance, opruzeniny. Konečně rozhodnutí je ale na rodičich. :nevim: takže si ve výsledku dělej jak uznáš za vhodné :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
11.8.22 15:02

Nikdy sem neměla děti bez plavek, v žádném věku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
11.8.22 15:03
@kate08 píše:
Chystame se v zari s detmi (3 roky a 1 rok) na Korfu, do hoteloveho resortu. Planujeme byt spis na pisecne plazi nez v bazenu. Do bazenu budou mit plavky, ale co na plazi? Budou mit UV tricka. Musi mit spodek? Jaky je vas nazor? Do jakeho veku je to podle vas ma plazi ok, aby byly deti bez plavek?

Naše děti nikdy nebyly na veřejnosti nahé, buď koupací plena, poté klasické plavky. Nahatí max jako mimina u babičky v neckách 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
157
11.8.22 15:06
@Anonymní píše:
Jak jako musí mít spodek? Jako vážně? Ono je těch ztrácených děti málo, že?
Mám osypky už když babky sundají na zahradě plavky. Bůh ví kdo jde okolo, kdo, kde čumí. Nahé dítě na veřejnosti nebo sociálních sítích nemá co dělat. To nemluvím o tom, že můžou mít písek všude, všude ke nemá co dělat. Záněty, škrábance, opruzeniny. Konečně rozhodnutí je ale na rodičich. :nevim: takže si ve výsledku dělej jak uznáš za vhodné :palec:.

Vite co me bavi? Ze slusne odpovedi jsou neanonymni, agresivni, skoro nadavajici, je anonymni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
11.8.22 15:08

Dávala jsem plavky všude, miminu tu koupací plenu. Ty pobíhající nahý děti moc nechápu a to ani mimina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
11.8.22 15:08

Ostatnim diky za reakce, takovou jednoznacnost odpovedi jsem necekala. Asi se to vnimani hodne posunulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8736
11.8.22 15:09

Taky nenechávám děcka nikdy na veřejnosti nahaty. Kor na pláži, když pominu uchyly, tak písek v zadku nebo v předku, to je něco, co svému dítěti fakt udělat nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16276
11.8.22 15:20

Po pravdě jsem ráda, že většina rodičů děti nenechává nahaté, až mě to překvapilo, jestli nejsem v tomhle moderní, že mi nahaté děti vadí :mrgreen: Když chce někdo ukazovat tělo, ať jde na nuda pláž :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Capelucia
11.8.22 15:23

Taky na veřejnosti vždy v plavkách/ koupací pleně už od začátku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix