Autosedačka Inglesina Loony2008

461
31.3.08 13:49

Autosedačka Inglesina Loony2008

Ahoj všichni, nemáte někdo zkušenosti s touto autosedačkou zn. Inglesina. Posílám odkaz. Mně právě dost zaujala a zvažuji její koupi. Co jí říkáte?Předem díky za rady a názory.

http://www.detskezbozi.com/…ny-2008.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
31.3.08 16:49

Ahoj, ta je super, vypadá fakt dost dobře!!! :D
Taky chceme kupovat větší sedačku, ale uvažuju spíš nad nějakou kde jsou ještě 5ti bodové pásy, aby byl přivázaný jen 3 bodovým je pro nás nemyslitelné (malý by mi tam neuseděl a nejspíš by utíkal :wink: )

• Citovat
  • Upravit
7159
31.3.08 19:54

Pokud chcete mít jistotu bezpečné sedačky kupte takovou, která prošla dobře nezávislými testy : http://www.adac.de/…itze/tab.asp?…

A pro Veroniku: pětibodové pásy se již u sedaček 15-36 nedělají, jsou pouze u kat. 9¨18, a nebo 9-36 ( ale tam se stejně mezi 15-18 kg sundavají a dále se děti poutají tříbodovým pásem)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
31.3.08 20:01

Naprosto souhlasím se Steeve , je blbost kupovat autosedačku podle vzhledu. Nejdřív projdu testy, vyberu tři nejbezpečnější sedačky a mezi nima se rozhodnu, pak klidně i podle toho vzhledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
31.3.08 20:03
steeve píše:A pro Veroniku: pětibodové pásy se již u sedaček 15-36 nedělají, jsou pouze u kat. 9¨18, a nebo 9-36 ( ale tam se stejně mezi 15-18 kg sundavají a dále se děti poutají tříbodovým pásem)

AHA,líbí se mi Autosedačka Babypoint Comet 9-36 kg, má pětibodový pás. :nevim: Ale přiznám se, že testy jsem nestudovala! :oops:
Zatím máme Chicco Zenith 9-18 kg a malý má asi 15 kg, tak to ještě až tak nespěchá. Spíš mi šlo o to, aby mu nezavazel přední sedák a mohl si „hongat“ nohama. :P

• Citovat
  • Upravit
7159
31.3.08 20:40

Veroniko, když má malý 15 kg a máte sedačku 0-18 tak je nesmysl kupovat sedačku 9-36, stejně byste tam ty pásy pomalu sundala, to kupte rovnou 15-36 a hlavně pořádnou, která prošla dobře testama ( vyčkejte než z té Zenitky vyroste- nesmí mu být opěrka hlavy výše než v úrovni očí, nebo ásy pod rameny)

A všeobecně vícekategorické sedačky (9-36 a pod.) vycházejí v testech daleko hůře než jednokategorické ( 9-18, nebo15-36) jak je vidět v tabulce testů - prostě každé období chce svoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí