Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
do kdy jste používali vložku do vajíčka pro mimi? s tou vložkou mi nejde zapnout pás nejraděj bych ji už sundala,ale na druhou stranu je to vajíčko moc hluboké tak nevím. ![]()
Holky šly do větší autosedačky dávno před prvním rokem
A novorozeneckou vložku měla jen chvilku Pepi. ![]()
Takže pokud se malý (podle metříku má rok) do vajíčka ještě vejde tak ji klidně vyndej. ![]()
L.
My ji vyndali pred tydnem. Ondra ma 68 cm a v kombineze se tam uz spatne vesel.
Ahoj, já ji vyndala v cca 4,5M (to už měl Šimon taky nějakých 68 cm a nabalený v kombinéze se tam moc nevešel). Ale je to závislé i na tom, jakou autosedačku máš. Takže naše zkušenosti ti asi moc nepomohou.
Ja ji vyndala uz asi ve dvou mesicich kdyz udrzela hlavicku, mame Maxi Cosi.
filipek bude mít 2 měsíce mám ho špatně nastavenýho.už to opravím.Máme taky maxi cosi.tak už to pomalu vyndám.
Ideálně by se ta vložka měla nechat do 4 měsíců, ale každé dítě je jinak rostlé, dobré je aby dokázalo udržet hlavičku a nemlátilo s ní do stran při každé zatáčce.
Ja to ted resim, tak se opozdene pridam a hledala jsem, jestli se tu podobne tema nevyskytuje. Mame sedacku Chicco 0+. Auto nevlastnime, jen pokud nas nekdo veze, tak ji pouzivame, tak poradne nevim jak to pouzivat. Vcera jsme zase jeli a ja si vsimla, ze Klarce jeden pas sjizdi na z ramene, ze ji to tam nedrzi. Tak jsem posunula popruhy do vyssiho otvoru a bylo to lepsi, ale porad nic moc, vlozka se sesouvala a mela jsem docela hruzu, ze pokud bysme bourali, ze by se mohla diky tem pasum polamat. Vytahla jsem doma manual a tam je primo napsane, ze vlozka se muze pouzivat pouze u nejnizsch otvoru, ze kterych jsme teda uz vyrostli (2 mesice, 59 cm).