Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Krrysa píše:
@steeve no name u nsá jsem tím myslela…
No name u nás? Nĕjaký nový pojem.
@steeve díky
Má je spíš hubené, nikdy nebyla dítě s faldy.
@pralinka2727 jaký nový pojem? kolik holek ti tady napsalo, že tu značku zná? prostě v čechách no name…
@pralinka2727
1. zádová část se hýbe to je normální věc, je to proto, že sedačka je ze 2 částí, z výroby chodí ve 2 částech, pak se teprve nacvakne zádová část k sedací, proto je tam vůle, a také proto, že pak sedačka dokáže kopírovat sklon opěradla v autě, kdyby byla na pevno, nedoléhala by.
2. mě se zdá, že u všech pultíků je málo místa na nohy, proto zrovna z pultíku nejsme nadšený
@pralinka2727 Mám sice Cybexku, ale třeba ti k nečemu bude i to ![]()
Ad 1) ti odpověděl Steeve
Ad 2) mě s pultem stále jezdí 5 letý má cca 16 kg a nic neříkal, že by ho tlačilo, tříleťačka má na výběr mezi Romerkou (King Plus) a pultíkovkou a preferuje pultík, tak bych neřekla, že by ji tlačil.
@Krrysa píše:
@pralinka2727 jaký nový pojem? kolik holek ti tady napsalo, že tu značku zná? prostě v čechách no name…
Protože výraz NO NAME vyjadřuje něco jiného než to, že to nezná nikdo v Čechách ![]()
@Krrysa píše:
@pralinka2727n pro čechy prostě no name.
Ty jsi taky no name ![]()
@pralinka2727 Dobrý den, mohla bych se Vás taky na něco zeptat? chceme male koupit úplne stejnou značku sedačky…podle testu dopadla na přední 1,jen výrobce pise od 15-36kg a mala má 10mesicu a 9 kilo, v popisu bylo psáno ze se da použít od 9.mesicu ze je tam nastavení výsku…moc děkuji za info a čas nazor
@chukki11 píše:
@pralinka2727 Dobrý den, mohla bych se Vás taky na něco zeptat? chceme male koupit úplne stejnou značku sedačky…podle testu dopadla na přední 1,jen výrobce pise od 15-36kg a mala má 10mesicu a 9 kilo, v popisu bylo psáno ze se da použít od 9.mesicu ze je tam nastavení výsku…moc děkuji za info a vas nazor
@chukki11 jestli si nepletete pojmy, existuje sedačka Joie Trilo LX ta je od 15 do 36 kg http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… , a pak je Trilo Shield ta je 9-36 kg http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…,
takže pokud máte dítě 9 kg musíte jít do té sedačky 9-36 ( i když 10 měsíční dítě by bylo spíše vhodnější do nějaké sedačky 9-18 kg, kde se dá polohovat a bude pro tak malé dítě pohodlnější)
@chukki11 já bych takhle malé dítě nedala do kategorie 9-36.My měli 9-18 kg Britax First class plus a dcerka jezdila protisměrně (bezpečněji)až do roku a čtvrt. Dá se polohovat do lehu.Do dvou let jezdila po směru.
Teď je dceři dva a čtvrt a Britaxku máme stále v záloze u babičky v autě. Akorát ji začíná být krátká. Tak jsme zvolili Trillo Shield.
@pralinka2727 zrovna řeším výběr nové autosedačky pro naší 11 měsíční dceru - 9 kg. Tato sedačka mě také zaujala. Jste s ní spokojená? Je polohovatelná? Děkuji za odpověď.
@dagi01 není polohovatelná a dítě 11 měsíců nedávejte do sedačky 9-36, ale 9-18 bude pro ni pohodlnější, právě proto, že se dají polohovat