Autosedačka JOIE Trillo Shield-mátě někdo?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
2.5.16 14:33

@TerezaB85 Shield už určitě ne, ta je stejná jako LX ale má navíc ten pultík, a ten se stejně používá jen do 18 kg, a syn má více, takže byste ho nepoužili.
Pokud máte v autě isofix tak isofixovou sedačku třeba to Trillo LX, pokud nemáte isofix tak Kida, ale to Trillo je uvnitř užší, neroziřuje se jako Kid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
2.5.16 17:01

@steeve Děkuji. A ještě prosím jeden dotaz - dcera 3 roky,12 kg - vybrat tu Shield? V této cenové relaci asi kvalitnější neseženeme, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
3.5.16 08:07

@TerezaB85 ano, pro 12 kg a 3 leté dítě nejlépe sedačku 9-36kg, takže tu Shield

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
26.5.16 06:55

@steeve jde tato sedačka uchytit i jen na pásy pokud nemá auto isofix?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
26.5.16 08:07

@ilonka12 ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
6.6.16 23:23

@steeve Stále se ještě rozhodujeme ve výběru sedačky pro dceru. Narazili jsme ještě na Cybex Aura-Fix. Kterou z těchto dvou doporučujete - Joie Trillo Shield nebo Cybex Aura-FIX? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
7.6.16 08:16

@TerezaB85 velikostně jsou obě podobné, u Joie máte jistotu dobré známky z testů, ten Cybex v testech nebyl
já osobně bych si nevybral ani jednu, mě se pultíkové 9-36 nezamlouvají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
7.6.16 09:04

@steeve A kterou prosím doporučujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
7.6.16 09:51

@TerezaB85 já bych šel cestou 9-18 a pak 15-36 a nešel bych do 9-36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
11.4.17 20:50

@steeve Taky bych měla dotaz :kytka: Dneska nám Trillo dorazila, tak jsem ji upnula do auta a nejsem si jistá jestli ji máme na isofixu správně. Když jsem přitáhla, jak mi to šlo, tak dole u háků je sedačka trochu pohyblivá. Není to moc, ale nějaká vůle tam je. Máme se pokusit zatáhnout ještě víc nebo to takhle má být? S pásem je sedačka teda už pevnější.

• Citovat
  • Upravit
962
11.4.17 22:11

@Tunrida kdyz ji zapnes do toho fixu v aute, na bocich je popruh s sedivym koleckem, zatahnes za to co nejvice jako u batohu a utahnes aby sedacka byla narazena na sedacku v aute a nehybala se. Kazdopadne lehce vule je ze strany na stranu, jelikoz to ukotveni v aute je dlouhe asi 3cm takze to uchyceni ze sedacky se tam muze trochu hybat. Mrkni na videa na youtube zda jsi to ukotvila dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
12.4.17 08:04

@Tunrida Trillo nemá pevný isofix, ale tzv. lehký isofix, je na textilních páscích, takže se vždy bude trochu hýbat do stran, ale nepustí sedačku dopředu, drží ji. Pokud ji máte přitaženou až k sedadlu je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.4.17 19:58

Tak nám dnes taky dorazila autosedačka Joie trillo shield. Syn je z ní nadšený. Seděl v ní skoro celé odpoledne v obýváku :-) nejvíc se mu líbí ten ´stoleček´ :-D

Ale mám na vás dotaz. V brožurce píšou, že je to autosedačka 1/2/3. 3 tzn., že z ní jde udělat i jenom podsedák?? Přijde mi totiž, že by nebyl problém odstranit zádovou část. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
28.4.17 20:03
@Bára132 píše:
Tak nám dnes taky dorazila autosedačka Joie trillo shield. Syn je z ní nadšený. Seděl v ní skoro celé odpoledne v obýváku :-) nejvíc se mu líbí ten ´stoleček´ :-DAle mám na vás dotaz. V brožurce píšou, že je to autosedačka 1/2/3. 3 tzn., že z ní jde udělat i jenom podsedák?? Přijde mi totiž, že by nebyl problém odstranit zádovou část. :nevim:

Autosedačky kategorie I jsou určeny pro děti s váhovým rozpětím od 9 do 18 kilogramů.

Autosedačky kategorie II jsou určeny pro děti s váhovým rozpětím od 15 do 25 kilogramů.

Autosedačky kategorie III jsou určeny pro děti s váhovým rozpětím od 22 do 36 kilogramů.

• Citovat
  • Upravit
7159
2.5.17 08:31

@Bára132 ne žádný podsedák, sedačka je homologována pouze jako celek, takže neoddělávat zádovou část ( jde to oddělat, ale to jen pro snadnější transport z výroby k zákazníkovi. sk. 3 znamená váhové rozpětí 22-36 kg, a to jsou také sedačky se zádovými opěrkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí