Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Holky prosim poradte chci nejakou kvalitni autosedacku 9-18kg nejlepe osvedcenou v testech. V rozmezi od 2000kc do 3000kc. Premyslim zda koupit nejmene 3 roky jetou kvalitni Romerku, kde ovsem uz neni takova zivotnost a nebo za 2500 koupim uz i uplne novou napr. Carreru, Snug od. Co byste doporucili? Ocenim i vlastni zkusenosti.Diky ![]()
Příspěvek upraven 21.02.14 v 08:49
A jakou kategorii chceš? To je poměrně zásadní parametr. Syn ma v kategorii 9-18 maxi cossi toby. Ta by se do tve cenove relace nevesla. Dcera v kategorii 15-36 chicco. Zde by ses cenove vesla.
@alenka747 tak v ceně mezi 2-3t. Kč sedačku 9-18 kg s dobrým výsledkem v testech asi neseženete, těsně nad 3 t. se pak dá pořídit Chicco X-Pace, která má 3 * z bezpečnosti
My máme Romer King Safefix s opěrnou nohou a máme ji třetí rok. Maximální spokojenost. Na jaře se jí budem zbavovat, tak kdyžtak písni do SZ.
Nad tou Chicco X pace jsem premyslela, docela se mi zalibila. Ja prave nevim jestli novou a nebo pouzitou kdyz na to nemam bohuzel 5000 ![]()
@Tansele A kdy ji chcete prodavat? Potrebuji sedacku ted, prodala jsem trojkombinaci kocarek i s autosedackou a tak nemam. Jen tskovou zalozni, ale ta je v hroznem stavu ![]()
@alenka747 tak ona i ta nová X-Pace 2014 stojí těch cca 3299,–:http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…, takže něco přidat k těm počítaným 3000,– a dá se koupit nová
@steeve Tak pridat i tu 500 to se jeste da
Diky tedy za tip budu o ni uvazovat.
@alenka747
Aha my tak koncem března, ještě to nehoří, takže jestli spěcháš, tak se na to nevaž. Musíme nejdřív koupit novou a k tomu se teď 14 dní určitě nedostanem.