Autosedačka na kolečkách

36
23.8.09 22:34

Autosedačka na kolečkách

Ahoj holky, čekám své druhé dítko a chtěla jsem se s vámi poradit. Mám kočárek Deltim po první dcerce ,těď budu ale hodně jezdit autem, tak řeším jen samostatnou autosedačku, kterou můžu nacvaknout na kolečka. V obchodech je však vidět jen komplety i s hlubokou korbičkou a sporťákem, což nepotřebuju. Slyšela jsem o nějaké Nania, máte s ní někdo zkušenost? Jak je to s bezpečností v autě? Nebo znáte nějakou jinou značku či variantu?
Díky za všechny reakce!
Tajka + Marunka + „zimňátko“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
23.8.09 22:50

Ahoj.
Proč si nekoupíš autosedačku Deltim, adaptér a nevozíš to na konstrukci ke kočárku co už máš?
My to takto máme jako trojkombinaci ale ne zn. Deltim. Ti to ale také tak vyrábějí, viděla jsem to v jednom obchodě s kočárky, určo se dá od této značky dokoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
23.8.09 23:03

Ahojky,
díky za nápad, mám ale kočárek z roku 2003, pěkný a velký, ale rozložit se nedá :( takže to takhle bohužel nejde.
Hezký večer
 Tajka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
24.8.09 03:24

Ahoj,
my jsme autosedačku NANIE na Vendu měly a je to úúúúžasná věc,opravdu super a jen doporučučji.Venda v ní byl do 3/4 roku,víc se nevešel,byl velikej,do auta,na časté cestování ideální,ty kolečka se lehce skládaj,jsou lehký a i se mi s tím dobře jezdilo,jestly bude další prcek tak do ní jdeme znovu,jen my přijde že se tady prodávaj předražený,koupily jsme v německu a tam vyšla na polovinu ceny než tady, a nebo koupit nějakou z druhé ruky,vídám je na MMB i aukru
tady jsem našla fotečky:
 http://www.detskyruzek.cz/…cco-easy.asp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8297
24.8.09 07:47

Taky jsem ji chtěla a četla jsem na ni ne úplně pozitivní crashtesty. Takže nakonec máme Maxi Cosi city a nacvakáváme na golfky. Mám Teutonia Solano, ale jde samozřejmě i na folfky MC, na Quinny Zapp. Ty golfky se užijou v starším věku dítěte tak jako tak a se sedačkou a adaptéry je to perfektní kombinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
24.8.09 10:21

osobně bych si nanii nekoupila, crash testy nemá vůbec dobré. obecně tahle značka.
pokud chcete jezdit hodně autem, doporučuju kombinaci maxi cosi/romer/cybex sedačky - to jsou dost bezpečné - a nějakých golfek, na které jdou nacvaknout. golfky využijete až bude dítko starší…

osobně jsem měla quinny zapp + maxi cosi cabriofix, super super věc. zappa používáme teď jako golfáč…

těch možností je hafo, jen se rozhodnout … :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LEM
669
28.8.09 19:44

My jsme autosedačku nania měli a byla fakt dobrá. Prostorná a i s nánožníkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
28.8.09 20:20

nechci být nějak oškllivá, neberte to prosím nikdo jako útok proti sobě, spíš je to rada zakladatelce, …
ale nemělo by u autosedačky jít především o její bezpečnost? a ne o to, jestli má nánožník ? :wink:
zakladatelka píše, že bude hodně jezdit… a v dnešní době… na silnici je pitomců…

takže Tajko, pokud ti jde o bezepčnost, je nejlepší vybírat podle testů sedaček, nějaký golfky se k nim vždycky najdou, navíc, pokud máš deltima, to bývají celkem teréňáky, takže až dítko odroste z vejce, stejně je budeš asi na ty cesty používat… je mi jasné, že je to větší investice, než nania z podvozkem, ale kočár se pořád dá koupit ojetý (i já tak kupovala):

a nebo se zeptat steeva, co chodí sem na emimi, hodně do sekce autosedačky, má obchod, má všechny testy z minulých let a posílá je…

hodně dobře vyšel cybex aton,
http://www.detskyraj.cz/…ex-aton-2009
samozřejmě romer babysafe, maxi cosi cabrio/fix/,
v r. 07 vyšly dobře ještě: chicco synthesis x-plus, bebeconfort creatisfix, concord ion
v r 08 pak kromě zmiňovaných ještě Graco Logico S HP, Jané Strata, Chicco autofix plus se základnou, SAFETY 1ST Mimas, CASUALPLAY Baby Zero plus, HAUCK Zero Plus, PEG PEREGO Primo Viaggio Tri-Fix se základnou, bez ní ne-e.
v golfkách se celkem orientuju :wink:, takže pak můžu poradit i tam :)

základna je fakt super věc, ale beru, že je to drahé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.11.09 12:19

Teda do Nanie bych dite neposadila, neberte si to osobne, ale to neni autosedacka, ale spis skorapka. Navic teda poridila ji kamaradka, stavovala se za mnou v praci (centrum Phy) a nez jsme dojeli z Vaclavaku do Vodickovy do Mekace, tak byla mala vytresena az hruza. Ted podvozek neni vubec odpuzeny, autosedacka propadla v crash testech - vyhozeny dva tisice.
Jak psala Natasa - u autosedacky ma jit predevsim o bezpecnost, navic kdyz zakladatelka hodne jezdi. Nam se osvedcila kombinace MaxiCosi Cabrio a golfek Zapp po prvni dceri. Radsi oboje koupit z druhe ruky (autosedacku z dobreho zdroje) nez novou Nanii a neberte to nijak ve zlem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4