Kamínky v kolečkách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2389
14.8.09 15:57

Kamínky v kolečkách

Nemáte prosím některá zkušenost s odstraněním kamínků z koleček u kočárku. Kolečka nejsou nafukovací.
Jsou to nepropíchnutelná demontovatelná lehká kolečka s otočným systémem o 360° nebo fixací předních koleček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
14.8.09 17:30

Vyšťourávala jsem je nožem a šíleně u toho zuřila, takže u příštího kočárku přednostně prohlížím kolečka z čeho jsou, některý jsou měkký a hrozně se to do nich zabodává, takže jezdit v zimě na šterku prostě děs. Jinou radu bohužel nemám.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.8.09 18:44

Ahoj, přesně tak, štourala jsem je vším možným, čím to šlo. ze začátku se mi gumový kola líbily, ale tohle mě štve. U příštího kočárku preferuju plastový kola, ty byly jednoznačně nejlepší, ale nevadily mi ani nafukovací.
radka, 2 děti

• Citovat
  • Upravit
1234
14.8.09 21:21

Tak tak, šťourat :lol: Každopádně často se mi ty krátery postup
ně jízdou zacelovaly, takže to ani po několika měsísích nebylo tak hrozné.
Každopádně mi štěrk lezl i do nafukovacích kol :wink:

M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
14.8.09 22:09

Meduzo to mně taky, protože jsem měla kola bohužel se vzorkem, jak na horským kole. Na příští dítě mi je manža vymění za hladký.
Markéta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
15.8.09 09:26

Mám nafukovací kolečka a je to taky hrozný. Už jsem musela koupit nový pláště, za zimu jsem 4× píchla. V servisu mi říkali, že málo nafukuju, ale není to tím, prostě ten štípanej štěrk co sypou po ulicích asi zničí všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2389
15.8.09 11:42

Holky, děkuji za rady a jak tak koukám tak mi nic jiného nezbyde než se s tím smířit. Koupila jsem kočárek z druhé ruky, je krásný, ale ty kolečka. Nu, odjezdíme zimu ( rodím v listopadu, dvojčata) a na jaro koupíme nový a plastový kolečka. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
24.9.13 09:53

Maminky prosí poraďte.. koupila jsem kočár z druhé ruky a v kolečkách která jsou pěnová myslím nebo tak něco.. prostě nějsou nafukovací.. přesípá se mi v nich hlína či co? Kamínky? Nevíte jak to z nich mám dostat ven když nejsou nafukovací? Při jízdě to dělá rachot. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
24.9.13 10:12

Taky to tak máme, Icoo. Podle mě to ven nejde, ale zase nijak podrobně jsem to nezkoumal, nevadí nám to. Je to zkrátka kočár + chrastítko v jednom :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
24.9.13 12:09

@dalimil Trefné pojmenování.. zkoušela jsem vše možné a taky jsem se do toho nedostsla takže budto asi nechat být nebo koupit nová kolečka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2204
24.9.13 12:13

No, jasně. Zase ten kočár vydržel 2 děti, neskutečně dostával zabrat v terénu v létě v zimě, že tohle mu odpoustím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí