Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nemáte prosím některá zkušenost s odstraněním kamínků z koleček u kočárku. Kolečka nejsou nafukovací.
Jsou to nepropíchnutelná demontovatelná lehká kolečka s otočným systémem o 360° nebo fixací předních koleček.
Vyšťourávala jsem je nožem a šíleně u toho zuřila, takže u příštího kočárku přednostně prohlížím kolečka z čeho jsou, některý jsou měkký a hrozně se to do nich zabodává, takže jezdit v zimě na šterku prostě děs. Jinou radu bohužel nemám.
Markéta
Ahoj, přesně tak, štourala jsem je vším možným, čím to šlo. ze začátku se mi gumový kola líbily, ale tohle mě štve. U příštího kočárku preferuju plastový kola, ty byly jednoznačně nejlepší, ale nevadily mi ani nafukovací.
radka, 2 děti
Tak tak, šťourat
Každopádně často se mi ty krátery postup
ně jízdou zacelovaly, takže to ani po několika měsísích nebylo tak hrozné.
Každopádně mi štěrk lezl i do nafukovacích kol ![]()
M.
Meduzo to mně taky, protože jsem měla kola bohužel se vzorkem, jak na horským kole. Na příští dítě mi je manža vymění za hladký.
Markéta
Mám nafukovací kolečka a je to taky hrozný. Už jsem musela koupit nový pláště, za zimu jsem 4× píchla. V servisu mi říkali, že málo nafukuju, ale není to tím, prostě ten štípanej štěrk co sypou po ulicích asi zničí všechno.
Holky, děkuji za rady a jak tak koukám tak mi nic jiného nezbyde než se s tím smířit. Koupila jsem kočárek z druhé ruky, je krásný, ale ty kolečka. Nu, odjezdíme zimu ( rodím v listopadu, dvojčata) a na jaro koupíme nový a plastový kolečka. ![]()
Maminky prosí poraďte.. koupila jsem kočár z druhé ruky a v kolečkách která jsou pěnová myslím nebo tak něco.. prostě nějsou nafukovací.. přesípá se mi v nich hlína či co? Kamínky? Nevíte jak to z nich mám dostat ven když nejsou nafukovací? Při jízdě to dělá rachot. Děkuji
Taky to tak máme, Icoo. Podle mě to ven nejde, ale zase nijak podrobně jsem to nezkoumal, nevadí nám to. Je to zkrátka kočár + chrastítko v jednom ![]()
@dalimil Trefné pojmenování.. zkoušela jsem vše možné a taky jsem se do toho nedostsla takže budto asi nechat být nebo koupit nová kolečka ![]()
No, jasně. Zase ten kočár vydržel 2 děti, neskutečně dostával zabrat v terénu v létě v zimě, že tohle mu odpoustím ![]()