Autosedačka Nania

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
24.1.14 10:23

@aabbcc od Nanie ty 0-18 v testech nikdy moc dobře nedopadly, a tato v testu nebyla, takže já bych do toho nešel
pro jak velké dítě sedačku potřebujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.1.14 10:37

Pro půlroční, má 7,5kg. Asi nejlepší je jen jedna váhová kategorie, tak asi 9-18? Máme čas aspoň dva měsíce, ale už zjišťuji teď, je jich nepřeberné množství a vyznat se v tom je umění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.1.14 11:25

@aabbcc půlroční dítě do posměrné sedačky 9-18 kg nemůže, do té může jít nejdříve když má nejméně 9kg, 9 měsíců a samo sedí, do té doby musí být v protisměru, takže vydržet ve vajíčku, dokud ty hodnoty nedosáhne, nebo pak tedy jít do protisměrné 0-18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.1.14 11:32

Jak jsem psala, počítám, že aspoň dva měsíce budeme čekat. Nevím v jakých značkách by bylo nejlepší se orientovat, dobré hodnocení má Romer nebo jaké myslíte vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.1.14 13:12

@aabbcc pokud se jedná o kategorii 9-18 tak Römer, Maxi-cosi, Besafe, Cybex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
24.1.14 18:59

Moc děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
30.1.14 15:10

@steeve dobrý den, chci se zeptat, kterou autosedačku z řady nania byste doporučil - beline nebo I-Max? a dané roky v názvech sedaček - jde o nové modely nebo jen nové designy stávajících modelů? moc Vám děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
30.1.14 15:32

@hiki123 Nania Beline SP i Nania I-Max mají obě 3 * z bezpečnosti, takže tam tuo bude jedno, já bych osobně nešel ani do jedné, přijdou mi malé, nepohodlné pro dítě
roky u názvu sedačky je většinou modelový rok, a rozdíly mezi roky jsou v barevném provedení, pokud se sedačka liší technicky už ji mění i název

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
4.3.14 20:58

Ozivuji, snad to nekomu pomuze pori rozhodovani:

Trilete Dceri byla Romer KIng na vysku uz tak-tak, ale vahove nema jeste ani 14 kil. Nemohla proto „dedit“ Cybex X Solution 15-36 po sestre a dostala po zvazeni pro a proti sedacku vyse uvedenou, konkretne tuto:
http://www.obchody24.cz/…g-cerno-seda
Dnes prisla. Je uuuzasna!!!
A to i presto, ze neni tak vypolstrovana jak je videt treba u napr. Romer 0-18kg/ kterou jsme poridili nejmladsi, ktera uz se nevesla do vajicka, ale na muj vkus je moc mala na jezdeni posmerne/, je velice pohodlna. MAm ted vedle sebe X Solution a tuhle a nevidim, krom potahove latky, prilis rozdilu. OPravdu, kdo vahate, nevahejte. A cena?? Uzasna take.
Pokud tedy nepotrebujete jezdit dlouhe hodiny s detmi, to bych pak volila jine cenove kategorie. Ale tahle tri hvezdicky ma-oproti jinym, predrazenym, ktere dopadly i hur.
Tolik ma oda na Francii :mrgreen: A tuhle si vybrala dalsi dcera, dodaji do tydne:
 http://www.obchody24.cz/…sedo-cervena

EDIT:
Co ale nechápu je možnost ta váhová kategorie 9-36kg :oops: Vždyt to pro mimino není ani omylem-nejdřive bych do sedacky tohoto typu vseobecne posadila ditko cca 18 mesicni :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102776
4.3.14 21:24

@farska Tak ono jsou 18 měsíční dítka, která nemají zas až o tolik víc než 9 kg nemají… můj tříleťák má aktuálně s bídou 12 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
4.3.14 21:33

Taky jsem koupila pro dceru sedačku Nania Beline, hnědo černou a taky jsme spokojeni, mám ji jen na popojíždění po okolních obcích, takže naprosto postačující a krásně se tam vleze - je jí skoro 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
4.3.14 21:33
@j.a.n.i1 píše:
@farska Tak ono jsou 18 měsíční dítka, která nemají zas až o tolik víc než 9 kg nemají… můj tříleťák má aktuálně s bídou 12 :mrgreen:

Fakt??
jeee, to mne tesi, ze jsou i vetsi zizaly, nez je moje jedina hubena dcera Sofi, co ma ve 3,5 letech 13 kil a kousek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ja premyslela u pultikobce Cybex Pallas nebo Isis, ale s jejim amokem na veskere „tlaky“ by asi dostala infarkt hned behem prvni jizdy :oops: :oops:
A tahle je teda vazne -prekvapive dobra. Jen ten potah-uzz shanim nejake „letni kryti, prodysne“. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
4.3.14 21:35
@jadie píše:
Taky jsem koupila pro dceru sedačku Nania Beline, hnědo černou a taky jsme spokojeni, mám ji jen na popojíždění po okolních obcích, takže naprosto postačující a krásně se tam vleze - je jí skoro 5 let.

Mno, uprimne- nase sestileta se do ni dnes zamilovala tak, ze uz peru potah z te jeji druhe X Solution a v noci hazim na BAzos-a uz jsem ji objednala tu zirafi Naniu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: A to meri 128 cm, vazi 25 kg 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102776
4.3.14 22:45

@farska Tak my Cybex ISIS máme, tříleťák v ní jezdí ve druhém autě, v tom prvním má Kinga 9-18, ale už bych ho potřebovala uvolnit pro mladší a pultíkovku na popojíždění nechci já, kdo se s tím má furt poutat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1665
2.5.14 21:45

Zdravim, poprosila bych o nazor @steeve …je rozdil v kvalite autosedacky Nania beline SP a Recaro Young sport 9-36kg? Nekde jsem cetla, ze obe dostaly z bezpecnosti 3*,ale cenove jsou kazda uplne jinde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí