Autosedačka Nania

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27.9.14 12:05

Tak děkuji za rady, samozřejmě počítáme s tím, že budem muset sem tam zastavit ;), jen jsem se chtěla zeptat na názory apod. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
27.9.14 20:03
@alžběta13 píše:
Tak děkuji za rady, samozřejmě počítáme s tím, že budem muset sem tam zastavit ;), jen jsem se chtěla zeptat na názory apod. :)

V tom elaborátu se to asi ztratilo, ale jestli ti jde o pohodlí, asi bych se, být tebou, porozhlédla mezi Römer King, která z nich vám bude přímo do vašeho auta nejvíc vyhovovat. Dle mě jedna z nejbezpečnějších v této kategorii a zároveň celkem měkká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.9.14 20:46

Ano, ano, už jsem koukala, děkuji @Sluka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
28.9.14 08:19
@alžběta13 píše:
Tak děkuji za rady, samozřejmě počítáme s tím, že budem muset sem tam zastavit ;), jen jsem se chtěla zeptat na názory apod. :)

Opet opakuji svuj dotaz, jestli chces nejaky nazor a radu tak je potreba vedet do jakeho je to auta
Mate isofix, oko TT, schranky v podlaze? Kolik muzete investovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.8.19 16:00

Ahojky holky může nám někdo pomoct a nafotit autosedačku Nania jak tam jsou dělané ty pásy? Rozdelaly jsme to s mamkou jen na podsedak a nedaří se to dát dohromady…bohuzel nemáme fotky před oddělením sedačky na dvě části…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
4.1.20 00:23

@steeve prosím poradíte kvaitní, ale ne moc drahou sedačku (jestli tahle kombinace vůbec jde :mrgreen: ) pro roční děti? děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
4.1.20 00:38

@sandra001
Cybex, Maxi Cosi, Romer, Kiddy…
Záleží, jakou máš cenovou představu.
Naniu chlap koupil (stála skoro 4.000,–) a hrůza děs. Koupila jsem Cybex 9-18kg a super. Máme ji čerstvě 2 roky a spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
4.1.20 08:46
@Dory22 píše:
@sandra001
Cybex, Maxi Cosi, Romer, Kiddy…
Záleží, jakou máš cenovou představu.
Naniu chlap koupil (stála skoro 4.000,–) a hrůza děs. Koupila jsem Cybex 9-18kg a super. Máme ji čerstvě 2 roky a spokojenost.

no je to jen k babičce a dědovi do auta, potřebuju koupit dvě (dvojčata) takže se mi do toho nechce vrážet majlant, ale zároveň nechci koupit něco nepohodlnýho nebo ne moc bezpečnýho.. právě mě zaujala ta nania, že stojí kolem 1000,– a podle popisku by nemusela být nejhorší, ale zase co tady čtu tak asi nic moc no :nevim: :jazyk: :mrgreen: https://www.feedo.cz/…dacka-zebra/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
4.1.20 10:48

@sandra001
Ono celkově autosedačky s váhovou kategorií 9-36kg jsou na nic. A Nania není pohodlná. Trčí z ní ty potahy a divně plandají. Pásy nejsou dostatečně dlouhé. Píšu jen naši zkušenost. Co třeba koupit nějakou nebouranou bazarovou, ale kvalitní? Když to máš jen k babičce. Třeba na fb na Marketplace jich je plno, určitě i na bazoši.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
4.1.20 11:31

@Dory22 A jak na bazosi vis, ze nebyla bourana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
4.1.20 11:39

@j.a.n.i1
Tak to samozřejmě nevíš nikdy, protože se nikomu nedá v dnešní době věřit, ale předpokládám, že kdyby šlo o osobní odběr, tak si kupující celou autosedačku prohlédne a svlékne i potah a zkontroluje, že není někde něco zlomeného a že polystyren drží a není prasklý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
5.1.20 08:25

@Dory22 Ani tak to nevis, nemuselo to prasknout a praskne to presne pri druhem nárazu. A naopak praskly polystyren vubec nemusi znamenat bouracku, ja ho praskly u jedne mela a nikdy zadny naraz nezazila, plus se daji vymenit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
6.1.20 11:52

@sandra001 ročnímu dítěti bych určitě nedal sedačku kat. 9-36, je pro něj tvarem nevhodná, v tomto věku buď 0-18 nebo 9-18.
druhá věc je cena, vždy když vidím sedačku za 1000,– tak si říkám, z čeho je asi vyrobená, prodávám náhradní díly a vím že třeba samotné pásy do sedačky 9-18 stojí od 750,– do 1800,–, dle značky, takže nechápu na čem kde ušetřili aby někdo vyrobil sedačku a prodal za 1000,–?
a doporučím určitě něco co mám vyzkoušené i na vlastních dětech a z těch 9-18 třeba toto : http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2472
6.1.20 12:23

@steeve Přesně! Naprosto souhlasím.
Na tomto se nevyplatí šetřit. A nechápu, jak někdo může koupit sedačku za 1000,– typu Nania, Fisher Price apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
23.10.20 20:56

To jsou takové ty značky sice ne no name, ale kvalita žádná, výrobce hraček a všeho je k ničemu, není nad osvědčené značky, co mají dobré výsledky v testech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí