Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Díky, jak vše pročítám asi opravdu nejlepší varinatou bude 0-18, která se může dát po i protisměru jízdy. On má sotva 9kg, takže v ní vydrží dlouho, žádný budulínek z něj stejně nikdy nebude. A než bude nová, tak skrčené/neskrčené nohy, prostě bude jezdit protisměru. O jeho brášku jsme už přišli, tak o něho přijít nechci.
Sice tu teď tak trochu bulím, že jsem možná něco udělala špatně, ale díky za rady. Značy si opíšu a v obchodě snad taky poradí.
@zuzu29píše:
Díky, jak vše pročítám asi opravdu nejlepší varinatou bude 0-18, která se může dát po i protisměru jízdy. On má sotva 9kg, takže v ní vydrží dlouho, žádný budulínek z něj stejně nikdy nebude. A než bude nová, tak skrčené/neskrčené nohy, prostě bude jezdit protisměru. O jeho brášku jsme už přišli, tak o něho přijít nechci.
Sice tu teď tak trochu bulím, že jsem možná něco udělala špatně, ale díky za rady. Značy si opíšu a v obchodě snad taky poradí.
On se tu objevi urcite @steeve a poradi fundovane
@careynka její příspěvek jsem už četla i jinde, asi se v tom opravdu vyzná, tak snad mi potvrdí, že dělám dobře ![]()
@zuzu29 píše:
@careynka její příspěvek jsem už četla i jinde, asi se v tom opravdu vyzná, tak snad mi potvrdí, že dělám dobře
to je ON
je tady z poradny a autosedacky prodava www.autosedacky.estranky.cz
@zuzu29 píše:
@careynka její příspěvek jsem už četla i jinde, asi se v tom opravdu vyzná, tak snad mi potvrdí, že dělám dobře
http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… a myslim ze i s ohledem na cenu bude tahle pro vas nejlepsi, do 13 kil jezdi v protismeru a od 13 do 18 po smeru ![]()
@zuzu29 píše:
pokud jste finančně omezeni, tak cybex (sirona), besafe a roemer jsou moc drahé, je to 8-11tis za sedačku. MC Tobi je fajn, ale je jen po směru..
s cenovým limitem bych si vybrala britax first class. rozumná kvalita za rozumnou cenu. A není na ní ani co v obchodě zkoumat, už je prověřená,
klidně bych jí vzala přes net, a klidně hnedka, ono pokrčené nohy pohodlné moc nejsou, a v téhle mu bude líp ![]()
@careynka aha, to jsem netušila. Tak jestli se sem dostane, omlouvám se. ![]()
@Nataša právě na ni koukám, limit máme 5tis, takže bychom se vlezli a vypadá dobře. Večer projednám s manželem a kdyžtak hned objednáme.
@zuzu29 píše:
@Nataša právě na ni koukám, limit máme 5tis, takže bychom se vlezli a vypadá dobře. Večer projednám s manželem a kdyžtak hned objednáme.
to je ta, co jsem ti ted posilala, do 13 kil v protismeru ![]()
@careynka píše:
to je ta, co jsem ti ted posilala, do 13 kil v protismeru
jj, taky koukám, že jsme se trefily stejně
ono jich dobrých v nižší ceně hlavně moc není..
nechápu, proč není víc protisměrných..
ale už se to začíná malinko zlepšovat..
@Nataša píše:
jj, taky koukám, že jsme se trefily stejněono jich dobrých v nižší ceně hlavně moc není..
nechápu, proč není víc protisměrných..
ale už se to začíná malinko zlepšovat..
ted ma romer novinky, krasny aaaa drahyyyyy…
jsem zvedava na testy
@careynka píše:
ted ma romer novinky, krasny aaaa drahyyyyy…jsem zvedava na testy
bohužel ty kvalitní protisměrný 0-18 jsou drahý, protože mají oproti klasickým sedačkám, které jsou jen na jeden směr dvoje poutání, a tím pádem i dvoje homologace a více dílů, prostě jsou to 2 sedačky v jednom, proto jsou tak drahé a proto je mnoho značek nedělá, nevyplatí se to
Ahojte,
nedávno jsem tu měla tento dotaz a ještě jsme sedačku nekoupili. Rozhodli jsme se por tu Britax romer first class 0-18, co se dá umístit po i proti směru. Ale malej začal sedat, není ještě stabilní, ale tak mě napadlo, jestli už nepočkat, až bude v sedu stabilní a koupi rovnou třeba 9-36 nebo 9-18 po směru. Poraďte mi kdyžtak i značku. Díky.
@zuzu29 píše:
Ahojte,nedávno jsem tu měla tento dotaz a ještě jsme sedačku nekoupili. Rozhodli jsme se por tu Britax romer first class 0-18, co se dá umístit po i proti směru. Ale malej začal sedat, není ještě stabilní, ale tak mě napadlo, jestli už nepočkat, až bude v sedu stabilní a koupi rovnou třeba 9-36 nebo 9-18 po směru. Poraďte mi kdyžtak i značku. Díky.
jestli vetsi, tak zase 9-18, je to pohodlnejsi, daji se naklapet, jsou lepsi staveny pro mensi deti. Navic ta zivotnost kazdy rok klesa, udava se 4-6 let. Ty plasty nezijou vecne. Tak je lepsi koupit 9-18. Ovsem na druhou stranu je i pro ditko co uz sedi bezpecnejsi jezdit v protismeru, a pak prejit cca ve 4 letech do 15-36
@zuzu29 jestli se vejde do vajíčka a začne už sedět, tak vydržte a pak jděte třeba do posměrné, ale určitě ne 9-36, ale spíše 9-18, jsou bezpečnější i pohodlnější pro menší dítě