Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Finkaa moc oficiálních informací jsem k tomu nenašla, ale podle všeho se letos v září ukončila výroba sedaček podle ECE R44/04, ale smí se ještě do srpna 2024 doprodávat skladové zásoby. Od září 2024 už bys v obchodech měla koupit jen sedačky podle ECE R129
@Finkaa @aanysek Už jsem to psala, máme protismernou BeSafe s petiboďákem do 36 kg
Má Plus test, isize iECE R44.
My ale máme Joie Every Stage fx. On pouze vyrostl z pětibodu jinak sedačku může používat dál na 3 bodový pás tak proto se ptám na ten BeltUpp, přišlo mi to lepší jen jsem si nemohla vzpomenout na název. Teď si to mohu proštudovat díky.
@Villanelle píše:
@Finkaa @aanysek Už jsem to psala, máme protismernou BeSafe s petiboďákem do 36 kgMá Plus test, isize iECE R44.
Jojo, protismĕr do 36 kg s 5bodem existuje, ale nejsou jich mraky jak psala Semtex.
Mimochodem pro jak velké dítě ji máte? Jste s ní spokojení? Když jsem ji viděla v obchodě, přišla mi strašně malá. Neumím si představit, že by se do ní vešlo třeba šestileté dítě se 120 cm
@aanysek píše:
Jojo, protismĕr do 36 kg s 5bodem existuje, ale nejsou jich mraky jak psala Semtex.
Mimochodem pro jak velké dítě ji máte? Jste s ní spokojení? Když jsem ji viděla v obchodě, přišla mi strašně malá. Neumím si představit, že by se do ní vešlo třeba šestileté dítě se 120 cm
Jsme spokojení. Jezdí v ní aktuálně 4leťák, má skoro 110 cm a v pohodě, do těch 120 cm tam prostor podle mě bude, ALE to už samozřejmě bude fakt hrana. Každopádně on je zrovna čahoun a průměrnému dítěti by vydržela déle. U babičky v autě máme posměrný Cybex a pravda, že vypadá mnohem pohodlněji, ale taky strašně nechráněně, v té protismerne je přece jen obalenej ze všech stran. Dítě si nestěžuje, tak jsem ráda, že v protisměru bude co to půjde.