Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Celkově starší muži to dělají často, a to bych neřekla, že jsem bůhví jak hezká. Spíš si chtějí povídat a mají rádi děti. Bohužel jsou i pak chlapi, kteří jsou opilí a je to spíš otravný.
@xxprincesscz i chlapi rádi děti no nevím zda je zajímám já nebo to dítě.
nebo prostě chtějí jen otevřít pusu
Tak opilec byl v autobuse taky a měl. hnede oči jako.muj syn.
Zensky vtipkovali že má pěkný oči a opilec odvětil no ale na nejsem tatínek
@Anonymní píše:
@xxprincesscz i chlapi rádi děti no nevím zda je zajímám já nebo to dítě.nebo prostě chtějí jen otevřít pusu
Tak opilec byl v autobuse taky a měl. hnede oči jako.muj syn.
Zensky vtipkovali že má pěkný oči a opilec odvětil no ale na nejsem tatínek
Tak nevím, se mnou si i bez dětí chtějí lidi povídat. Stačí jít se psem, nebo čekat na zastávce.
Se snažil být vtipný.
@Anonymní píše:
Mě se to stává docela často. Nevím zda je to.moje dítě tak zaujalo nebo chtějí navázat konverzaci se mnou. Jestli třeba náhodou nechtějí oslovit mě přes dítě.
Naposledy dnes syn byl v autobuse hlasitý že chce vystoupit tak mu pán naproti pustil video o stíhačkách a bavil se s ním, ptal se ho na jméno a na to kde byl a nabízel mu ruku.. Tak mě to přišlo takový vřelý ten jeho zájem o mého syna. Nebo chtěl navázat konverzaci a použil k tomu dítě? Minulé na zastávce starší pán se bavil se synem a pak i se mnou ( hodně byla konverzace o dětech) u ženských se mi to stává běžně a unzech chlapů zas tolik ne a když ano, nevím, zda je za tím zájem o dítě nebo o navázání konverzace. Jak to máte vy?
U nás taky a to žádná kráska nejsem. Furt od krupek, písku… i popelari na nás mávají ![]()
@hospodki však oni všichni krásní taky nejsou. Jo tak popeláři taky mávají i z okna i venku
@Anonymní píše:
Mě se to stává docela často. Nevím zda je to.moje dítě tak zaujalo nebo chtějí navázat konverzaci se mnou. Jestli třeba náhodou nechtějí oslovit mě přes dítě.
Naposledy dnes syn byl v autobuse hlasitý že chce vystoupit tak mu pán naproti pustil video o stíhačkách a bavil se s ním, ptal se ho na jméno a na to kde byl a nabízel mu ruku.. Tak mě to přišlo takový vřelý ten jeho zájem o mého syna. Nebo chtěl navázat konverzaci a použil k tomu dítě? Minulé na zastávce starší pán se bavil se synem a pak i se mnou ( hodně byla konverzace o dětech) u ženských se mi to stává běžně a unzech chlapů zas tolik ne a když ano, nevím, zda je za tím zájem o dítě nebo o navázání konverzace. Jak to máte vy?
Ne, nebaví
popeláři tedy zamávají, to ano. Ale ony moje děti nejsou naprosto na cizí lidi zvědaví, tak to možná bude tím (nenavazují kontakt).
@Anonymní píše:
Tak když vidíme hlasité a živé dítě a matku, co je bezradná, tak ho taky radši zabavíme sami, než riskovat, že to dítě bude všem lézt krkem. Pak se bavíme i s ní, ono kolikrát je ráda, může mít nějaký problém, to už člověk pozná, kdo vyzařuje, že je na tom blbě, na všechno sama, a vřelé slovo ji potěší…
Nebo naopak - můžeš narážet na osamocené muže, co hledají záminku k hovoru. Nebo seš ten typ, který vypadá, že nikoho neodpálkuje. Nebo máš hezké dítě. To může být čímkoli. ![]()
Já si úplně nevybavuji, že by s námi někdo nemám zvlášť částo zapřádal hovor, když byly děti malé, tak normálně, jak když jdu sama, párkrát do týdne… ![]()
@Tomie píše:
Tak když vidíme hlasité a živé dítě a matku, co je bezradná, tak ho taky radši zabavíme sami, než riskovat, že to dítě bude všem lézt krkem. Pak se bavíme i s ní, ono kolikrát je ráda, může mít nějaký problém, to už člověk pozná, kdo vyzařuje, že je na tom blbě, na všechno sama, a vřelé slovo ji potěší…Nebo naopak - můžeš narážet na osamocené muže, co hledají záminku k hovoru. Nebo seš ten typ, který vypadá, že nikoho neodpálkuje. Nebo máš hezké dítě. To může být čímkoli.
Já si úplně nevybavuji, že by s námi někdo nemám zvlášť částo zapřádal hovor, když byly děti malé, tak normálně, jak když jdu sama, párkrát do týdne…
No, je pravda, že když nějaké cizí dítě interaguje, tak se snažím na něj být hodná. Třeba teď jsme letěli letadlem a byl tam chlapeček, co na mě pořád koukal přes sedačku (seděli před námi) a prostě vyloženě stal o pozornost, tak jsem si s ním trochu hrála a povídala a tak. Sice mě to tedy extra nebavilo, radši bych se věnovala svým dětem, ale chovala jsem se mile, protože on se také choval mile.
Zakladatelko, není to tvůj případ, nenavazuje ty první kontakty (např. oční, zvědavý pohled nebo tak něco) tvé dítě?
Protože ti moji to nedělají a ještě se mi snad nestalo, že by se jim někdo cizí věnoval. Jako je vidět, že některým lidem jsou sympatičtí, to ano… ale nemluví na ně, spíše se jen tak usmívají.
@Tomie aha že jsem asi zoufala tak proto…
možná někdy jo. Ale to spíš ženský řeknou dejte mu na zadek nebo nebude to lehký nebo no někdy ty nevyžádané rady a někdy to nemyslí zle. Se s ním i zasmějí.
@Limi123 tak někdy teda navazuje oční kontakt nebo se usmívá. Ale on je takový stydlivý jak kdy a někdy zase zlobí.
Třeba ten chlap co mu pustil rakety a stíhačky na toho se vůbec nedíval. Spíš teda syn chtěl vystoupit, že jde k babičce a nechce domů. A pořád dokola to opakoval až se mírně rozčiloval tak ho chtěl zabavit asi. Taky ma. takovyhk kluka prej. A povídal že má modely aut a letadel že to baví každýho malýho kluka
@Anonymní píše:
@Limi123 tak někdy teda navazuje oční kontakt nebo se usmívá. Ale on je takový stydlivý jak kdy a někdy zase zlobí.Třeba ten chlap co mu pustil rakety a stíhačky na toho se vůbec nedíval. Spíš teda syn chtěl vystoupit, že jde k babičce a nechce domů. A pořád dokola to opakoval až se mírně rozčiloval tak ho chtěl zabavit asi. Taky ma. takovyhk kluka prej. A povídal že má modely aut a letadel že to baví každýho malýho kluka
Jo, tak to je asi normální.
Já mám dva okaty kloucky blízko sebe, takže se na ne občas lidi koukají a vyptavaji, jsem celkem zvykla
spis teda ale ženský, ale jednou přišel starší pan, říkal, ze mu je 75. Kousek od nas jsem videla, ze se o něco dohaduje s manželkou, ta mu porad říká, neotravuj, no ale on se stejně sebral a přišel a zeptal se, zda se muže na ne podívat, a ptal se na různé věci a prohlásil si mimino a tak ![]()
Nejstarší paní co se takhle na ne koukala, ta už měla přes 90 a potkala jsem ji na chodníku, kde se procházela s nordic walking holemi. Ta začala plakat a rikala, ze měla 4 chlapecky a ze už za všemi chodí na hřbitov, ze je poslední a to ze také zemřeli všichni relativne stari.
Je bláhové si myslet, že za každým kontaktem je flirt, nebo nějaký vyšší zájem.
Horší je mít skorosouseda, který otravuje vše děti, baví se s nimi, chce nabízet bonbony a vy pak zjistíte, že měl před lety problém se zákonem a obtěžoval nějaké holčičky…to už moc na klidu nepřidá.