Baví se cizí chlapi s vaším dítětem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6445
6.10.23 10:28

Ne, to fakt nastesti ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5707
6.10.23 10:49
@Anonymní píše:
Mě se to stává docela často. Nevím zda je to.moje dítě tak zaujalo nebo chtějí navázat konverzaci se mnou. Jestli třeba náhodou nechtějí oslovit mě přes dítě.
Naposledy dnes syn byl v autobuse hlasitý že chce vystoupit tak mu pán naproti pustil video o stíhačkách a bavil se s ním, ptal se ho na jméno a na to kde byl a nabízel mu ruku.. Tak mě to přišlo takový vřelý ten jeho zájem o mého syna. Nebo chtěl navázat konverzaci a použil k tomu dítě? Minulé na zastávce starší pán se bavil se synem a pak i se mnou ( hodně byla konverzace o dětech) u ženských se mi to stává běžně a unzech chlapů zas tolik ne a když ano, nevím, zda je za tím zájem o dítě nebo o navázání konverzace. Jak to máte vy?

A ty někoho hledáš, že to řešíš? :think: Nejvíc zájmu o cizí malé děti projevují za mě starší ženy, na druhém místě starší muži a za třetí muži středního věku, kteří občas komentují nějaké situace. Ale nikdy jsem z toho necítila úplně flirt. Když někam vyrazím ověšená malými dětmi, v zásadě nezaznamenám nějaké významnější pohledy opačného pohlaví. Když jdu bez dětí, tak na mě občas někdo mrkne. Vyraž někam bez dětí a nebo zkus seznamky. Lovit chlapy před dětmi je trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.23 16:31

@Martina D. Ne to nepovím chlapi s dítětem. A když jdu sama jak tu někdo psal, že na ní někdo mrkne tak to já nevím. Já ty flitry nepoznám.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová