Autosedačka Patron Magic

2249
12.12.11 19:30

Autosedačka patron Magic

Dobrý den!
BVohužel nám malý v sedmi měsících vyrostl z vajíčka a chceme koupit sedačku v kategorii 0 - 18 kg. Protože nejsem příznivce vícekategorníh sedaček, budeme, až bude mít rok stejně kupovat nějakou hodně kvalitní v kategorii 9 - 18. Ale na tu chvíli se nám teď nechce moc investovat. Narazila jsem na sedačku Patron Magic. Máme od nich kočárek a s ním jsem mcc spokojená. Proto uvažujeme i o této sedačce. Nemáte s ní náhodou někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1366
12.12.11 20:13

ahoj, my ji máme a jsem spokojená, svůj účel plní dobře po i proti směru jízdy. za mě ANO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
13.12.11 06:00

Děkuji, moc lidí, co by tuhle sedačku měli, neznám. Zdá se mi jenom trošku mělká, takže ochrana proti bočnímu nárazu asi nic moc. Ale říkám si, jestli nejsem hysterická :-)
Mohla byste mi prsoím ještě trochu popsat způsob poutání? Podle obrázku se mi zdá, že se popruh vede spodem a nevím, jestli je to dostatečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1366
13.12.11 09:06

sedačka je uchycena za spodní část,ale i vzadu nahoře, takže mě přijde upevněná dostatečně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Annnnnnnnnn
23.6.13 10:46

Dotaz

Myslíte, že je tato sedačka vhodná už od narození? Vím, že to výrobce uvání, ale podle vlastních zkušeností a dojmu? Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix