Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den!
BVohužel nám malý v sedmi měsících vyrostl z vajíčka a chceme koupit sedačku v kategorii 0 - 18 kg. Protože nejsem příznivce vícekategorníh sedaček, budeme, až bude mít rok stejně kupovat nějakou hodně kvalitní v kategorii 9 - 18. Ale na tu chvíli se nám teď nechce moc investovat. Narazila jsem na sedačku Patron Magic. Máme od nich kočárek a s ním jsem mcc spokojená. Proto uvažujeme i o této sedačce. Nemáte s ní náhodou někdo zkušenost?
ahoj, my ji máme a jsem spokojená, svůj účel plní dobře po i proti směru jízdy. za mě ANO
Děkuji, moc lidí, co by tuhle sedačku měli, neznám. Zdá se mi jenom trošku mělká, takže ochrana proti bočnímu nárazu asi nic moc. Ale říkám si, jestli nejsem hysterická ![]()
Mohla byste mi prsoím ještě trochu popsat způsob poutání? Podle obrázku se mi zdá, že se popruh vede spodem a nevím, jestli je to dostatečné.
sedačka je uchycena za spodní část,ale i vzadu nahoře, takže mě přijde upevněná dostatečně
Myslíte, že je tato sedačka vhodná už od narození? Vím, že to výrobce uvání, ale podle vlastních zkušeností a dojmu? Děkuji