Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojte maminky,
potřebuju poradit mám autosedačku do 13kg malá váží 6500g ale koukají jí nožičky a samozřejmě ještě nesedí poradíte takovou aby jí měla na ted i na později? vůbec se v nich nevyznám moc děkuji ![]()
Nohy koukat můžou nesmí koukat hlava zatím bych zůstala u té do 13kg
V tomhle věku jedině vajíčko! Že koukají nožičky nevadí, důležité jsou pásy, aby je měla výš než ramena ![]()
A kouká jí taky hlavička? Mojí taky koukají nožky, ale není to problém
Nožičky nevadí, důležitá je hlava aby nekoukala. Zrovna kupujeme 9.měs. synovi Maxi Cosi Tobi, jde i hezky do lehu.Ale v 5 měs. nech vajíčko, počkejte až bude sedět. ![]()
Nohy koukat můžou, nesmí přečuhovat hlava a pásy sedačky nesmí začínat pod úrovní ramen.
Přesně tak, pokud máte autosed. do 13kg, měla by se malá v pohodě vejít, ne? Hlavně nesmí vyčuhovat hlavička a pásy by měli být nad rameny, to je hlavní. V tomhle věku je nejbezpečnější vajíčko proti směru jízdy… Já mám roční holčičku a v autosed. Jané strata do 13kg pořád jezdíme…
Tak nohy čouhají všem, však dítěti nohy rostou.
Zarážející, kolik matek neví, jak užívat autosedačku ![]()
Jj, nožky čouhat můžou. Dcera jezdila ve vajíčku ještě v 15 měsících. Až pak jsme přešli na kategorii 9-18kg.
@Anonymní píše:
Tak nohy čouhají všem, však dítěti nohy rostou.
Zarážející, kolik matek neví, jak užívat autosedačku
zarážející spíš je, že pro někoho je takovejhle komentář citlivýho a intimního charakteru…
![]()