Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahooj
Potřebovala bych poradit ![]()
Mám 7m miminko skoro už 8.
Máme autosecku ale už se nam do ní skoro nevejde, ale ještě nesedí takže musíme koupit novou tak aby byla furt polohovatelná a přemýšlíme jakou a chtěla bych poradit zda máte nějaké zkušenosti s nějakými? Nejlépe (0-18kg) přemýšlíme nad -CARETERO TWISTY ISOFIX I-SIZE NAVY 2020 máte někdo zkušenosti?
@mackA159 no ještě malému ne ale zachvili už bude tak vydrží necelý měsíc už je jen tak tak.. nohy má chudák skoro až nad hlavičkou.
jasný že napíšete pokud necouha hlavička tak to nevadí ale nožičky už má moc vysoko a hlavička zachvili též bude čouhat
Co mate za vajíčko? Kolik mimi měří a váží a jaké jsou limity sedačky? Možná mate jen špatně nastaveno.
Jinak jedno z větších a kvalitních vajíček je Klippan dinofix. Minimálně do 15 měsíců je doporučena (nevím, jestli i uzákoněno) jízda protisměru a čím dyl, tím lip ![]()
@janulinka22 couhajici nohy ale nevadí
takhle jela dcera včera a sedačka ji je úplně v pohodě
@PepiKo teď jdeme na 8m prohlídku tak budeme přesně vědět kolik měří.. ale bude mít tak těch 74cm. Autosecku máme dobře nastavenou
a váží 7,8.
Právě tahle autosedačka je už od 0 věku tak jsem myslela že by ji mohl mít
a je též v protismeru ![]()
@PepiKo bohužel jsem koupil autosedačku s kočárkem (trojkombinace) teď vím že jsme měli koupit zvlášť ![]()
@janulinka22 a co to mate za autosedačku teď? To není žádný obr, aby už byla sedačka malá ![]()
@janulinka22 aha.. no, co jsem koukala, tak Caretero není kvalitní značka.
Podívej se na Joie steadi nebo stages, to vyjde snad levněji a kvalita je jinde
Já mám Joie Spin 360(předchůdce ispin) a jsem z ní naprosto nadšená a spokojená. Malá do ní šla v devíti měsících a krásně se do ní vejde i tříletý. Mohu jen doporučit ![]()
My máme joie stages 0-25 a super. Jezdí v ní syn od 15 měsíců, teď mu je 22 a pořád v protisměru. Tuhle značku často doporučují i odborníci v poradnách a navíc je za dobrou cenu.
My už jsme tu nejmenší vložku nevyužili, měli jsme vajíčko půjčené a nenapadlo nás koupit ji dřív, pak přišla karanténa, takže šel do větší sedačky až v dubnu jak se otevřely obchody.
@janulinka22 máme Britax Römer dual fix a super
můžu doporučit