Autosedačka pro devítileté dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24182
16.1.20 20:32

@Lurin dcera, taky 9 let jezdí v sedačce, má 140 cm a 32 kg. Vůbec jí to nepřijde divné, nikdo se jí nesměje, vždyť její spolužáci také jezdí v sedačkách. Podsedak máme daný v autě, kdyby bylo potřeba svézt do či ze školy další dítě. U prarodičů tedy jezdí v podsedaku. Máme Cybex solution s isofixem. Bude tam do té doby, než bude moci být bez sedačky. A tu mi přijde ta výška podstatnější, než váha. Syn ještě v 5 letech jezdil s pultikem, protože ještě neměl 15 kg. Sice se mu to už nelíbilo, ale měl smůlu, bezpečnost je bezpečnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7674
16.1.20 20:58
@elen-ka píše:
@Lurin dcera, taky 9 let jezdí v sedačce, má 140 cm a 32 kg. Vůbec jí to nepřijde divné, nikdo se jí nesměje, vždyť její spolužáci také jezdí v sedačkách. Podsedak máme daný v autě, kdyby bylo potřeba svézt do či ze školy další dítě. U prarodičů tedy jezdí v podsedaku. Máme Cybex solution s isofixem. Bude tam do té doby, než bude moci být bez sedačky. A tu mi přijde ta výška podstatnější, než váha. Syn ještě v 5 letech jezdil s pultikem, protože ještě neměl 15 kg. Sice se mu to už nelíbilo, ale měl smůlu, bezpečnost je bezpečnost.

Já myslím že v dnešní době už ty děti nebudou tak ojediněle v těch autosedačkách, ale pokud je to před 10lety a seděla na bobku v 15ti tak třeba byla jedina, tehdá se to tolik asi až neřešilo. A děti bylo více na bobku anebo uplně bez autosedaček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21627
16.1.20 21:00

Mám stejně starého syna a jezdí bez problémů v sedačce Cybex. Přijde mi prostornější než ten Römer. Nejlepší by bylo vzít dítě do prodejny a prostě to vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
16.1.20 22:10

O to mi právě jde, aby byla prostorná! U svého otce v autě má sedačku taky v kategorii do 36kg a zdá se mi skoro malá, přitom syn nemá víc jak 30kg. Koukneme do kamenného obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
17.1.20 19:54

Já bych teda podsedák asi nebrala, jsou autosedačky s větší váhovou kategorií, tak proč nekoupit tuhle, jestli plánujete další dítko, tak se Vám autosedačka nezkazí popřípadě ji pak můžete prodat, ale na internetu je přece veliký výběr a eshopy nabízí i poradenství a nebo na kamenou prodejnu a tam vám sami řeknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí