Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky lidičky, chtěla jsem se moc porat jakou sedačku koupit našemu Martínkovi,stále přemýšlím jakou koupit máme holčičku(7měs.7,5kg) ta jezdí ve vajičku maxi-cosi, ještě tam chvilku vydrží,syn (2,5roku,necelých 13kg a 98cm)dlouhý hubeňour, ten jezdí od 10měsíců v maxi-cosi priori 9-18kg, problém je, že mu začala čouhat hlava, tak potřebujeme rychle koupit sedačku, a na pás(15-36kg) se mi nezdá, tak jsem přemýšlela o Romer britax evolva 123 9-36kg, jde tam zvednout ta opěrka, a malá by jezdila v maxi-cosi priory.No nevím ![]()
Prosím poraďte.
Děkuji.
Janča
Jančo, u sedaček 9-18- to je ta Priori může dítěti koukat hlava přes okrajj až do úrovně očí, takže ho v klidu nechte v Priorce, tam se běžně vejdou děti do cca 105cm, a potom to by mohl nabrat do 15 kg jděte do 15-36
malá stejně ještě nemá ani věk, ani váhu na tu Prioriku, takže máte ještě čas
Tak to nám ještě tolik nečouhá, jen tak 2cm.Ale za dva,tři měsíce to budu stejně řešit, až malá povyroste.Proto jsem myslela, že by bylo dobré Martínkovi koupit novou, že u té 9-36 volva 123 je super, jak se dá zvedat ta opěrka, nemyslela jsem si, že by jí neměl až do 36kg, ale třeba do 18kg a byl by připoutaný pěti-bodovým pásem ![]()
tak taky se to dá řešit tou Evolvou, pkud budete potřebovat tu Priorku pro maladší a nechcete ji kupovat druhou 9-18
No právě mi to přijde zbytečný kupovat druhou 9-18kg, chci malého nechat totiž co nejdéle na pěti-bodových pásech, je to fakt hubeňourek.Snad ta evolva bude bezpečná.Teď ještě vybrat barvu, koukala jsem v krámu a skoro každá barva má jiný materiál,spíš než o barvu se mi jedná o materiál, ale asi stejně koupím ochranný potah.
jo u Evolvy má skoro každá barva jiný materiál, super na čištění je Felix: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… bohužel je jen v kol. 2010, která se vyprodává, není už v kol. 2011,
a nebo jsou již v prodeji letní potahy na Evolvu 123 : http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
Jo ten felix ani nevypadá špatně, jde hlavně o to, aby byla příjemná pro děti, líbila se nám ta kravičkovaná, ale ta má děsný materiál.Ten potah urřitě koupíme, mám ho na všech sedačkách.