Autosedačka pro dlouhého hubeňoura :)

5
5.1.11 21:56

autosedačka pro dlouhého hubeňoura :)

Ahojky lidičky, chtěla jsem se moc porat jakou sedačku koupit našemu Martínkovi,stále přemýšlím jakou koupit máme holčičku(7měs.7,5kg) ta jezdí ve vajičku maxi-cosi, ještě tam chvilku vydrží,syn (2,5roku,necelých 13kg a 98cm)dlouhý hubeňour, ten jezdí od 10měsíců v maxi-cosi priori 9-18kg, problém je, že mu začala čouhat hlava, tak potřebujeme rychle koupit sedačku, a na pás(15-36kg) se mi nezdá, tak jsem přemýšlela o Romer britax evolva 123 9-36kg, jde tam zvednout ta opěrka, a malá by jezdila v maxi-cosi priory.No nevím :(((
Prosím poraďte.
Děkuji.
 Janča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
6.1.11 12:01

Jančo, u sedaček 9-18- to je ta Priori může dítěti koukat hlava přes okrajj až do úrovně očí, takže ho v klidu nechte v Priorce, tam se běžně vejdou děti do cca 105cm, a potom to by mohl nabrat do 15 kg jděte do 15-36
malá stejně ještě nemá ani věk, ani váhu na tu Prioriku, takže máte ještě čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
6.1.11 19:10

Tak to nám ještě tolik nečouhá, jen tak 2cm.Ale za dva,tři měsíce to budu stejně řešit, až malá povyroste.Proto jsem myslela, že by bylo dobré Martínkovi koupit novou, že u té 9-36 volva 123 je super, jak se dá zvedat ta opěrka, nemyslela jsem si, že by jí neměl až do 36kg, ale třeba do 18kg a byl by připoutaný pěti-bodovým pásem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
7.1.11 08:12

tak taky se to dá řešit tou Evolvou, pkud budete potřebovat tu Priorku pro maladší a nechcete ji kupovat druhou 9-18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.1.11 09:25

No právě mi to přijde zbytečný kupovat druhou 9-18kg, chci malého nechat totiž co nejdéle na pěti-bodových pásech, je to fakt hubeňourek.Snad ta evolva bude bezpečná.Teď ještě vybrat barvu, koukala jsem v krámu a skoro každá barva má jiný materiál,spíš než o barvu se mi jedná o materiál, ale asi stejně koupím ochranný potah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
7.1.11 09:45

jo u Evolvy má skoro každá barva jiný materiál, super na čištění je Felix: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?… bohužel je jen v kol. 2010, která se vyprodává, není už v kol. 2011,
a nebo jsou již v prodeji letní potahy na Evolvu 123 : http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
7.1.11 09:50

Jo ten felix ani nevypadá špatně, jde hlavně o to, aby byla příjemná pro děti, líbila se nám ta kravičkovaná, ale ta má děsný materiál.Ten potah urřitě koupíme, mám ho na všech sedačkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí