Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jaka je v soucasne dobe nejlepsi autosedacka pro nejmensi deti? Do auta bez isofixu…
V kat. 0-13: Römer Baby safe plus II, Maxi-cosi Pebble, Concord Ion, STM Twin 0+, Recaro Profi plus, Besafe IZI Sleep…
Dekuji za odpoved, jeste bych se rada zeptala, ktera ze sedacek je asi nejvetsi?
a u Römer Baby safe plus II jsem se docetla, ze ma tri druhy potahu, z toho jeden je 100%bavlna, ktere to jsou? vsude na e-shopech vidim jen nazvy jednotlivych sedacek, ale ne oznaceni druhu potahu
@steeve píše:
V kat. 0-13: Römer Baby safe plus II, Maxi-cosi Pebble, Concord Ion, STM Twin 0+, Recaro Profi plus, Besafe IZI Sleep…
Steeve, moc prosím - pokud se mohu vetřít do tématu - mám otázku jako zakladatelka, jen mě zajímá, jaká je nejlepší sedačka pro novorozence do auta s isofixem. A zároveň, aby se mohly koupit adaptéry na kočárek Bugaboo Cameleon. Moc děkuji ![]()
@Hanulka82 píše:
Jaka je v soucasne dobe nejlepsi autosedacka pro nejmensi deti? Do auta bez isofixu…
z těch co ještě nebyly zmíněny, tak Cybex Aton. bez isofixu má 4* v ADAC testech. pasuje všude, kde jsou adaptéry na maxi cosi. a velká je docela dost.
@huktd píše:
Steeve, moc prosím - pokud se mohu vetřít do tématu - mám otázku jako zakladatelka, jen mě zajímá, jaká je nejlepší sedačka pro novorozence do auta s isofixem. A zároveň, aby se mohly koupit adaptéry na kočárek Bugaboo Cameleon. Moc děkuji
tak tyhle dvě podmínky splňuje akorát maxi cosi cabriofix a easyfix. (ne family fix). zskala 5 , stejně jako roemer, ale ten na bugaboo nedáš..
pak jsou sedačky se 4, mei ně patří ta cybex aton, s i bez isofixu má 4* a na bugaboo pasuje. nebo maxi cosi pebble/cabriofix a family fix.
@Nataša píše:
tak tyhle dvě podmínky splňuje akorát maxi cosi cabriofix a easyfix. (ne family fix). zskala 5 , stejně jako roemer, ale ten na bugaboo nedáš..
pak jsou sedačky se 4, mei ně patří ta cybex aton, s i bez isofixu má 4* a na bugaboo pasuje. nebo maxi cosi pebble/cabriofix a family fix.
Děkuju moc, přiznám se, že už jsem v tom vážně měla zmatek a dotaz zakladatelky mi připomněl, že bych si to chtěla urovnat. Takže opravdu děuju ![]()
@Hanulka82 ten bavlněný potah se jmenuje Organic Nature, ale na vajíčkách už je vyprodaný a dále se nevyrábí, snad nějaký bavlněný bude opět v kol. 2013, ale na tu si musíme počkat nejméně do listopadu
Taky se vetřu - je velký rozdíl mezi Römer Baby safe plus SHR 2010 a 2012? Starý model vychází mnohem levněji, ale nechceme to zase za cenu nižší bezpečnosti…
@jessikka Neni to rozdíl v bezpečnosti a je to velmi bezpečná autosedačka a hlavně velká
@jessikka v roce 2012 už to je model II, takže má vylepšenou boční ochranu D-Sip a má jinak dělanou vnitřní výstelku, u starší verze byl pro menší děti vyndavací polštářek pod zadečkem, u verze II je nyní deska, která se posouvá nahoru a dolu, podle toho jak se posouvá hlavová opěrka- jak dítě roste, jinak je zbytek sedačky stejný- jsou i stejně bezpečné
a hlavně ta 2010 je už tedy 2 roky stará, kdežto 2012 je nová, a vzhledem k životnosti sedaček cca 5 let, je každý rok znát
Sháním sedačku 0-13let. Líbí se nám Römer BABY-SAFE plus 2 verze 2013.Jak vysoké dítě se do této sedačky vejde. Je to opravdu největší a nejbezpečnější sedačka v této kategorii?
Chtěli jsme koupit rovnou malému Römer SAFEFIX Plus ale malý ještě spí když cestuje a na této sedačce by neusnul. Je mu 8 měsíců (má 8,42kg,71cm) a na zimu bude oblečen, tak nevím jestli mu Römer BABY-SAFE plus 2 nebude zachvíli malá. Potřebovala bych aby tak půl roku ještě vydržela.