Autosedacka pro

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
17.5.10 10:32

Jo, tady to je - hodnoceni 4-5 - v Adacu jsou prece jen hvezdicky… „Testováno v laboratořích CSI a německého autoklubu ADAC (celkové hodnocecení: 4 - 5)“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
17.5.10 10:43
Marki3 píše:
Steeve, dekuju. Jeste jsem na netu nasla tuto Cam Viaggio Fix s isofixem za 4 tisice - pripada mi to „podezrele dobra cena“ - pisou o ni, ze ma vynikajici testy Adac a jine nejake italske. V Adacu jsem je ale nenasla - co si o ni myslite - hlavne z hlediska bezpecnosti. Predem diky!

Cam Viaggio Fix nebyla v testech ADAC, zde jsou všechny testy: http://www.autosedacky.estranky.cz/…esty-a-videa
a obecně, když se podíváte na testy sedaček od Camu tak většinou dopadají špatně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.10 20:50
Marki3 píše:
Ahoj Verunkoakatty, taky jsme nad ni uvazovali, ale prislo nam, ze by si tam dite pripadalo moc „zmacknuty“, ze by tam proste nechtelo byt. Je tam mala spokojena, museli jste tam „zvykat“? Dik!M

Přešli jsme rovnou z vajíčka do Palase a žádné zvykání neprobíhalo, jednou jsem malou posadila do sedačky doma a líbilo se tak jsme hned cestovali a bez problému i spinkala (ručičky má vlastně volné). Určitě bych neřekla že malé dítě v sedačkách těchto kategorií plave. Dokonce mi připadalo že pro tehdy 9ti kilovou Katy byla jako ulitá.
Jádro sedačky vychází z Solution X h, která dopadla v D testu na výbornou.
A proč použít zádržný systém (pultík) než pásy? přikládám obrázek. Jen postřeh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí