Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
dobré ráno,
včera jsme koupili výše uvedenou sedačku. nemáte s ní prosím některá zkušenost (ať už dobrou či špatnou..)? dcera váží 11kg, dosud byla v Deltimu 0-13kg, tam už jí přečuhovaly nohy. díky ra rady. eva
Ahoj Et ,
nemas nahodou jeji fotku?? nebo otkaz na netu kde se da koupit?
Diky Maty
Naše malá ji měla, tedy pokud je to ta od 0 do 18 kg, nemam na ni jedineho špatneho slova až na upínání-těžko se upravuje… když jsme jeli jen pár km tak jsme nechávali bundičku, když jsme jeli dál tak jsme ji sundávali a to upínání šlo tak nějak hůř upravit vždy jsme s tím strávili tak 5min před domem než jsme upravili délku popruhů o mohlo se jet. Jinak byla OK. Iva
jinak pro anonyma… podívej se co vše se dováží z Číny..... boty adidas, nike, oblečení, elektronika, dětské věci, řekla bych že většina věcí na trhu je vyrobena v Číně, jen pod záštitou nějaké značky… levná pracovní síla láká i značkové výrobce, kteří si ale jsou schopni ohlídat kvalitu výrobku… Iva
Maty01 píše:
Ahoj Et ,
nemas nahodou jeji fotku?? nebo otkaz na netu kde se da koupit?Diky Maty
Ahoj, tak už ji vlastně 1,5měsíce používáme a bez problému. Na sedačce ji máme nastálo, takže ji nemusíme neustále přidělávat, jen do ní malou prostě dám, zapnu kšíry a je to (přiznám, to nejde až tak snadno jako u toho předchozího Deltimu). Trochu se bojím veder, ten potahový materiál se mi nezdá moc vzdušný.
Jestli chceš fotku, ráno ti ji vyfotím - pošli mi mail na eva.sl@seznam.cz, odpovím ti na něj.
Koupili jsme ji v akci v OBI, právě proto jsem se ptala. Byla za cca tisícovku, původně dražší. Na Netu jsem na ní moc informací nenašla, chtěla jsem slyšet zkušenosti uživatelů.
Malé mimi bych do ní nedala, i když je od 0kg - myslím si, že prckové patří do „vajíček“, ta jsou pro ně bezpečnější, tady v tom by dost klimbala hlava.